Graphoprint Services nam het handelsfonds officieel op 31 oktober over. Het faillissement van de PMR Group dateert van september. Het bedrijfsgebouw van PMR in Elsene maakt geen deel uit van de overeenkomst. All Printing Services is gespecialiseerd in kleinformaat digitaal print- en drukwerk in zwart-wit en kleur. Het bezit 14 winkels, verspreid over België, en heeft 60 medewerkers in dienst. Het bedrijf is organisch en door overnames gegroeid. Bekende namen die onder de overkoepelende merknaam All Printing Services resulteren zijn Copyland, Mister Copy, BCD Express, DCopy, BCD Express, Graphoprint Services en dus nu PMR.

Door de overname van het handelsfonds van de PMR Group breidt All Printing Services zijn bestaand productportfolio uit met grootformaatprinten in zwart-wit en kleur voor CAD- en GIS-toepassingen (ondermeer planafdruk) en grootformaatprinten voor print & sign-toepassingen.

Graphoprint Services nam het handelsfonds officieel op 31 oktober over. Het faillissement van de PMR Group dateert van september. Het bedrijfsgebouw van PMR in Elsene maakt geen deel uit van de overeenkomst. All Printing Services is gespecialiseerd in kleinformaat digitaal print- en drukwerk in zwart-wit en kleur. Het bezit 14 winkels, verspreid over België, en heeft 60 medewerkers in dienst. Het bedrijf is organisch en door overnames gegroeid. Bekende namen die onder de overkoepelende merknaam All Printing Services resulteren zijn Copyland, Mister Copy, BCD Express, DCopy, BCD Express, Graphoprint Services en dus nu PMR.Door de overname van het handelsfonds van de PMR Group breidt All Printing Services zijn bestaand productportfolio uit met grootformaatprinten in zwart-wit en kleur voor CAD- en GIS-toepassingen (ondermeer planafdruk) en grootformaatprinten voor print & sign-toepassingen.