INNI GROUP wil tijdens deze corona-lockdown de Vlaamse woonzorgcentra en ziekenhuizen een hart onder de riem steken en besliste daarom de digitale Druivelaar scheurkalender gratis ter beschikking te stellen.

De Druivelaar is al een bescheiden monument sinds 1915, met zijn vaste plek in al die Vlaamse huiskamers en daarbuiten. Het concept is simpel. De voorkant toont de datum en details zoals de patroonheiligen en de stand van de maan. Op de achterkant staat een mop of een brok traditionele wijsheid - en het is net omwille van die lange traditie dat dit kalenderblokje zo populair blijft.

Deze beroemde Vlaamse scheurkalender is sinds december 2011 beschikbaar in een digitale variant (in de appstore voor iOs en Android) voor 4,99 euro. Maar nu wordt de digitale Druivelaar 2020 dus gratis aangeboden door INNI GROUP. Zo kunnen de ouderen en alle zorgmedewerkers dagelijks een blaadje wijsheid en humor verslinden. Een lach verbindt iedereen.

INNI GROUP wil tijdens deze corona-lockdown de Vlaamse woonzorgcentra en ziekenhuizen een hart onder de riem steken en besliste daarom de digitale Druivelaar scheurkalender gratis ter beschikking te stellen.De Druivelaar is al een bescheiden monument sinds 1915, met zijn vaste plek in al die Vlaamse huiskamers en daarbuiten. Het concept is simpel. De voorkant toont de datum en details zoals de patroonheiligen en de stand van de maan. Op de achterkant staat een mop of een brok traditionele wijsheid - en het is net omwille van die lange traditie dat dit kalenderblokje zo populair blijft.Deze beroemde Vlaamse scheurkalender is sinds december 2011 beschikbaar in een digitale variant (in de appstore voor iOs en Android) voor 4,99 euro. Maar nu wordt de digitale Druivelaar 2020 dus gratis aangeboden door INNI GROUP. Zo kunnen de ouderen en alle zorgmedewerkers dagelijks een blaadje wijsheid en humor verslinden. Een lach verbindt iedereen.