Nu er na deze periode van onzekerheid weer een aantal bedrijven en organisaties de deuren mogen openen is het erg belangrijk dat de juiste veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. "Elk handje helpt, zeggen ze in Antwerpen," vertelt Managing Partner Nico Potvin. "Onze designers dragen graag hun steentje bij in het gevecht tegen COVID-19. Daarom ontwikkelden we bij KAN een gratis set signalisatie templates. Hiermee kan elke organisatie praktische COVID-19 maatregelen in haar eigen stijl op de werkvloer communiceren. Of je nu een bedrijf, een school, of een winkel bent. Want samen staan we sterker."

Kadanza templates kan je gebruiken om signalisatie aan te maken, te bewaren en uit te printen. Hoe werkt het?

1. Kies een A4 template

2. Upload je logo en pictogram

3. Personaliseer je boodschap

4. Print je signalisatie

Het platform is beschikbaar voor iedereen die communicatie & signalisatie op een heldere manier in de eigen huisstijl wil produceren. Gebruikers hoeven zich enkel aan te melden op https://covid19.kadanza.com. Er is geen nood aan speciale software of grafische kennis. Kadanza voorziet ook de mogelijkheid om nieuwe templates aan te vragen via een feedbacksysteem op de pagina. Kadanza is een digital asset management platform, gericht op branding en smart templating.

Nu er na deze periode van onzekerheid weer een aantal bedrijven en organisaties de deuren mogen openen is het erg belangrijk dat de juiste veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. "Elk handje helpt, zeggen ze in Antwerpen," vertelt Managing Partner Nico Potvin. "Onze designers dragen graag hun steentje bij in het gevecht tegen COVID-19. Daarom ontwikkelden we bij KAN een gratis set signalisatie templates. Hiermee kan elke organisatie praktische COVID-19 maatregelen in haar eigen stijl op de werkvloer communiceren. Of je nu een bedrijf, een school, of een winkel bent. Want samen staan we sterker."Kadanza templates kan je gebruiken om signalisatie aan te maken, te bewaren en uit te printen. Hoe werkt het?1. Kies een A4 template2. Upload je logo en pictogram3. Personaliseer je boodschap4. Print je signalisatieHet platform is beschikbaar voor iedereen die communicatie & signalisatie op een heldere manier in de eigen huisstijl wil produceren. Gebruikers hoeven zich enkel aan te melden op https://covid19.kadanza.com. Er is geen nood aan speciale software of grafische kennis. Kadanza voorziet ook de mogelijkheid om nieuwe templates aan te vragen via een feedbacksysteem op de pagina. Kadanza is een digital asset management platform, gericht op branding en smart templating.