Drukkerij Boonen en Meesterdrukkers bundelen hun jarenlange grafische kennis en ervaring. De samenwerking toont aan dat het mogelijk is om de culturen tussen twee landen, die dicht bij elkaar liggen maar toch verschillen, succesvol te laten samengaan. "Hierdoor wordt 1 + 1, een stukje meer dan 2" typeert zaakvoerder Tony Boonen de grensoverschrijdende samenwerking. De bundeling van de grafische kennis en ervaring biedt een uitbreiding van de drukwerkspecialisaties

Voortaan kan drukkerij Boonen de Belgische klanten ook drukwerk aanbieden op dikkere papiersoorten en op karton tot 1 mm dikte. Drukkerij Boonen heeft hiervoor het machinepark in april uitgebreid met de aanschaf van een nieuwe pers, een manroland 705 LV, 5 kleuren met lak op het formaat 72 x 102. De jarenlange ervaring van Meesterdrukkers in de kartonnage, is daarbovenop een flinke meerwaarde voor Drukkerij Boonen en haar klanten.

Over drukkerij Boonen

Drukkerij Boonen is een familiebedrijf in Hamont-Achel. De eerste generatie leidt het bedrijf sinds 1980 succesvol. De tweede generatie Boonen staat klaar om het roer over te nemen, waarmee de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd. Buiten de kartonmachine van manroland beschikt Drukkerij Boonen over een Heidelberg Speedmaster 102/10P voor 4/4 werk. Specialisaties zijn het drukken van boeken met soft- of hardcover, commercieel drukwerk zoals brochures, periodieken en huis-aan-huisbladen. Bij drukkerij Boonen werken dertig medewerkers. Drukkerij Boonen is en blijft gevestigd op de huidige locatie in Hamont-Achel.

Over Meesterdrukkers

Meesterdrukkers is een drukkerij met als specialiteit het drukwerk op dikkere papiersoorten en karton. Door de samenwerking met drukkerij Boonen was het voor Meesterdrukkers mogelijk om te verhuizen naar een compacter bedrijfspand op een bedrijventerrein in Eindhoven.

Drukkerij Boonen en Meesterdrukkers bundelen hun jarenlange grafische kennis en ervaring. De samenwerking toont aan dat het mogelijk is om de culturen tussen twee landen, die dicht bij elkaar liggen maar toch verschillen, succesvol te laten samengaan. "Hierdoor wordt 1 + 1, een stukje meer dan 2" typeert zaakvoerder Tony Boonen de grensoverschrijdende samenwerking. De bundeling van de grafische kennis en ervaring biedt een uitbreiding van de drukwerkspecialisatiesVoortaan kan drukkerij Boonen de Belgische klanten ook drukwerk aanbieden op dikkere papiersoorten en op karton tot 1 mm dikte. Drukkerij Boonen heeft hiervoor het machinepark in april uitgebreid met de aanschaf van een nieuwe pers, een manroland 705 LV, 5 kleuren met lak op het formaat 72 x 102. De jarenlange ervaring van Meesterdrukkers in de kartonnage, is daarbovenop een flinke meerwaarde voor Drukkerij Boonen en haar klanten.Over drukkerij BoonenDrukkerij Boonen is een familiebedrijf in Hamont-Achel. De eerste generatie leidt het bedrijf sinds 1980 succesvol. De tweede generatie Boonen staat klaar om het roer over te nemen, waarmee de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd. Buiten de kartonmachine van manroland beschikt Drukkerij Boonen over een Heidelberg Speedmaster 102/10P voor 4/4 werk. Specialisaties zijn het drukken van boeken met soft- of hardcover, commercieel drukwerk zoals brochures, periodieken en huis-aan-huisbladen. Bij drukkerij Boonen werken dertig medewerkers. Drukkerij Boonen is en blijft gevestigd op de huidige locatie in Hamont-Achel.Over MeesterdrukkersMeesterdrukkers is een drukkerij met als specialiteit het drukwerk op dikkere papiersoorten en karton. Door de samenwerking met drukkerij Boonen was het voor Meesterdrukkers mogelijk om te verhuizen naar een compacter bedrijfspand op een bedrijventerrein in Eindhoven.