IOC is de moedermaatschappij van ondermeer PND France en GSI Printing. IOC richtte een nieuwe vennootschap op onder de naam NRD Display en nam het personeel en de activa over van New Roels Display, dat in een WOC-regeling was verzeild geraakt. Vorige vrijdag werd de verhuis van NRD Display afgerond. Dit van Beveren naar de gebouwen in Kontich waar onder andere GSI Printing gevestigd is. Ongeveer 25 personeelsleden van NRD Display maakten de overstap mee. Ook de machines waaronder twee stansmachines, een digitale grootformaat printer en een digitale snijtafel verhuisden naar Kontich.

Door de overname van NRD Display breidt de IOC groep zijn activiteiten uit met displayproducten. NRD Display kan zelf ontwerpen, bedrukken en afwerken. GSI Printing ontstond destijds uit de overname van de digitale drukkerij Grafic Screen en de overname van de offsetdrukactiviteiten van het vroegere Print & Display. Beide bedrijven zijn nu samen in Kontich gehuisvest.

IOC is de moedermaatschappij van ondermeer PND France en GSI Printing. IOC richtte een nieuwe vennootschap op onder de naam NRD Display en nam het personeel en de activa over van New Roels Display, dat in een WOC-regeling was verzeild geraakt. Vorige vrijdag werd de verhuis van NRD Display afgerond. Dit van Beveren naar de gebouwen in Kontich waar onder andere GSI Printing gevestigd is. Ongeveer 25 personeelsleden van NRD Display maakten de overstap mee. Ook de machines waaronder twee stansmachines, een digitale grootformaat printer en een digitale snijtafel verhuisden naar Kontich.Door de overname van NRD Display breidt de IOC groep zijn activiteiten uit met displayproducten. NRD Display kan zelf ontwerpen, bedrukken en afwerken. GSI Printing ontstond destijds uit de overname van de digitale drukkerij Grafic Screen en de overname van de offsetdrukactiviteiten van het vroegere Print & Display. Beide bedrijven zijn nu samen in Kontich gehuisvest.