Andrew Price, een minderheidsaandeelhouder van PaperlinX, had ernstige kritiek geuit op het beleid van Harry Boon en had gepoogd om hem aan de kant te schuiven door in maart laatstleden een buitengewone algemene vergadering samen te roepen. Harry Boon had toen zijn positie aan het hoofd maar nipt kunnen vrijwaren, maar kwam wel verzwakt uit de strijd. En in augustus moest hij dulden dat Andrew Price lid werd van de raad van bestuur, terwijl CEO Toby Marchant voortijdig zijn functie neerlegde.

Andrew Price is de voormalige beheerder van Stream Solutions, een bedrijf in communicatiediensten dat hij in 1998 opgericht had en vorig jaar van de hand gedaan heeft. Voordien had Andrew Price 16 jaar van zijn carrière in de papiersector gewerkt.

"Ik heb veel geïnvesteerd in deze activiteit omdat ik erin geloof," verklaarde Andrew Price. Hij voegde er meteen aan toe dat PaperlinX zijn omschakeling van het grafische papier naar signs en verpakkingen moest voortzetten.

In België is PaperlinX actief via zijn dochteronderneming BührmannUbbens.

Andrew Price, een minderheidsaandeelhouder van PaperlinX, had ernstige kritiek geuit op het beleid van Harry Boon en had gepoogd om hem aan de kant te schuiven door in maart laatstleden een buitengewone algemene vergadering samen te roepen. Harry Boon had toen zijn positie aan het hoofd maar nipt kunnen vrijwaren, maar kwam wel verzwakt uit de strijd. En in augustus moest hij dulden dat Andrew Price lid werd van de raad van bestuur, terwijl CEO Toby Marchant voortijdig zijn functie neerlegde. Andrew Price is de voormalige beheerder van Stream Solutions, een bedrijf in communicatiediensten dat hij in 1998 opgericht had en vorig jaar van de hand gedaan heeft. Voordien had Andrew Price 16 jaar van zijn carrière in de papiersector gewerkt. "Ik heb veel geïnvesteerd in deze activiteit omdat ik erin geloof," verklaarde Andrew Price. Hij voegde er meteen aan toe dat PaperlinX zijn omschakeling van het grafische papier naar signs en verpakkingen moest voortzetten. In België is PaperlinX actief via zijn dochteronderneming BührmannUbbens.