Tweeënhalf jaar leden kwam de pan-Europese boekdrukker zijn bankconvenanten niet na. Er werd een deal afgesproken waarbij de schuld werd verminderd en een consortium van banken de belangrijkste aandeelhouders werden van het bedrijf. Moeilijke marktomstandigheden nopen om de schuld opnieuw te herschikken.

CPI met 17 fabrieken in 7 landen, is de grootste drukker van zwartwit boeken in Europa Het bedrijf realiseert een omzet van 450 miljoen euro en drukt ongeveer 500 miljoen boeken per jaar.

De CPI Group investeerde in 2010 als eerste boekdrukker in een inkjetrotatiepers uit de HP T-serie voor het digitaal printen van boeken. Het heeft nu zes digitale printproductielijnen van HP: drie in Frankrijk, één in Nederland, één in Duitsland en één in Engeland.

Tweeënhalf jaar leden kwam de pan-Europese boekdrukker zijn bankconvenanten niet na. Er werd een deal afgesproken waarbij de schuld werd verminderd en een consortium van banken de belangrijkste aandeelhouders werden van het bedrijf. Moeilijke marktomstandigheden nopen om de schuld opnieuw te herschikken.CPI met 17 fabrieken in 7 landen, is de grootste drukker van zwartwit boeken in Europa Het bedrijf realiseert een omzet van 450 miljoen euro en drukt ongeveer 500 miljoen boeken per jaar.De CPI Group investeerde in 2010 als eerste boekdrukker in een inkjetrotatiepers uit de HP T-serie voor het digitaal printen van boeken. Het heeft nu zes digitale printproductielijnen van HP: drie in Frankrijk, één in Nederland, één in Duitsland en één in Engeland.