De duplexpers (twee druktorens) heeft een papierbaanbreedte van 516 mm en haalt een snelheid van 160 m/min. Dat zijn 2154 A4-pagina's per minuut of ongeveer 130.000 A4-pagina's per uur. De resolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi. Met de pers kan worden geprint op gestreken offsetkwaliteiten zonder daarbij gebruik te moeten maken van een bonding agent of een primer. De pers bij Group Joos print met gepigmenteerde watergebaseerde inkten.

De installatie van de pers is een onderdeel van de crosschannel Unlimited Digital Solutions & Print-aanpak van Group Joos, die werd omgezet in een nieuwe bedrijfsstructuur met drie business units die naadloos met elkaar samenwerken: Group Joos Print, Group Joos Connect en Group Joos Hybrid. De Canon Océ ImageStream 2400 staat bij Group Joos Connect in Turnhout, het vroegere MDS Monti Document Services.

Het perstype dat bij Group Joos staat opgesteld, zal op Drupa worden gedemonstreerd.

De duplexpers (twee druktorens) heeft een papierbaanbreedte van 516 mm en haalt een snelheid van 160 m/min. Dat zijn 2154 A4-pagina's per minuut of ongeveer 130.000 A4-pagina's per uur. De resolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi. Met de pers kan worden geprint op gestreken offsetkwaliteiten zonder daarbij gebruik te moeten maken van een bonding agent of een primer. De pers bij Group Joos print met gepigmenteerde watergebaseerde inkten.De installatie van de pers is een onderdeel van de crosschannel Unlimited Digital Solutions & Print-aanpak van Group Joos, die werd omgezet in een nieuwe bedrijfsstructuur met drie business units die naadloos met elkaar samenwerken: Group Joos Print, Group Joos Connect en Group Joos Hybrid. De Canon Océ ImageStream 2400 staat bij Group Joos Connect in Turnhout, het vroegere MDS Monti Document Services.Het perstype dat bij Group Joos staat opgesteld, zal op Drupa worden gedemonstreerd.