RSP is een full-service grafisch bedrijf. Het bedrijf met een omzet van 2 miljoen euro is actief vanuit het Nederlandse Venlo en is in handen van René Antonissen en Marcel Haumann. RSP is naast de klassieke handelsactiviteiten actief via de online webshop Drukwerkonline.nl. Met de instap van Group Joos krijgt RSP rechtstreeks toegang tot de productiemogelijkheden van Group Joos en krijgt Group Joos een grotere toegang tot de Nederlandse markt. De bedrijven bundelen de krachten om het online verkoopkanaal samen verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. Drukwerkonline start na Nederland nu ook in België.

Drukwerkonline biedt een ruim assortiment aan drukwerk aan dat gaat van klassiek drukwerk zoals briefpapier, brochures, folders, posters, enveloppen, postkaarten, visitekaartjes, vrachtbrieven enz... tot meer specialere producten zoals kaarten voor spellen, puzzles, bierviltjes, bedrukte bekers, kartonnen dozen, enz...

Alex Joos, Ceo van Group Joos: "Met drukwerkonline zetten we de eerste stappen in de rechtstreekse verkoop via een open webshop. Ons machinepark en logistieke ervaring lenen zich ertoe om deze stap te zetten. We werken al geruime tijd samen met RSP en geloven dat door onze krachten te bundelen we een mooi groeitraject kunnen opzetten."

RSP is een full-service grafisch bedrijf. Het bedrijf met een omzet van 2 miljoen euro is actief vanuit het Nederlandse Venlo en is in handen van René Antonissen en Marcel Haumann. RSP is naast de klassieke handelsactiviteiten actief via de online webshop Drukwerkonline.nl. Met de instap van Group Joos krijgt RSP rechtstreeks toegang tot de productiemogelijkheden van Group Joos en krijgt Group Joos een grotere toegang tot de Nederlandse markt. De bedrijven bundelen de krachten om het online verkoopkanaal samen verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. Drukwerkonline start na Nederland nu ook in België.Drukwerkonline biedt een ruim assortiment aan drukwerk aan dat gaat van klassiek drukwerk zoals briefpapier, brochures, folders, posters, enveloppen, postkaarten, visitekaartjes, vrachtbrieven enz... tot meer specialere producten zoals kaarten voor spellen, puzzles, bierviltjes, bedrukte bekers, kartonnen dozen, enz...Alex Joos, Ceo van Group Joos: "Met drukwerkonline zetten we de eerste stappen in de rechtstreekse verkoop via een open webshop. Ons machinepark en logistieke ervaring lenen zich ertoe om deze stap te zetten. We werken al geruime tijd samen met RSP en geloven dat door onze krachten te bundelen we een mooi groeitraject kunnen opzetten."