GSI Printing is een onderdeel van meerderheidsaandeelhouder Koramic Visual Communication (57% sinds 2018, het Franse IOC bezit 43%), een bedrijf van de bekende Belgische ondernemer Christian Dumolin. Het noodlijdende New Roels Display (NRD Display) dat in oktober 2016 door IOC, de toenmalige moedermaatschappij van GSI Printing, werd overgenomen en verhuisd werd naar de gebouwen van GSI Printing in Kontich, is sinds 5 december 2017 in vrijwillige ontbinding. Koramic Visual Communication telt nog meer grootformaatdruk- en printbedrijven waaronder Hecht Printing Solutions uit Braine-l'Alleud (Hecht zelf nam op 17 juni 2013 Zebra Graphics over), Creaset uit Braine-l'Alleud en fabrikant van communicatietextiel Wollux uit Moeskroen. De hoofdzetel van Koramic Visual Communication is op hetzelfde adres in Moeskroen als dat van Wollux gevestigd.

GSI Printing ontstond destijds uit het samenbrengen van de digitale drukkerij Grafic Screen en de grootformaat offsetdrukactiviteiten van het vroegere Print & Display.

GSI Printing is een onderdeel van meerderheidsaandeelhouder Koramic Visual Communication (57% sinds 2018, het Franse IOC bezit 43%), een bedrijf van de bekende Belgische ondernemer Christian Dumolin. Het noodlijdende New Roels Display (NRD Display) dat in oktober 2016 door IOC, de toenmalige moedermaatschappij van GSI Printing, werd overgenomen en verhuisd werd naar de gebouwen van GSI Printing in Kontich, is sinds 5 december 2017 in vrijwillige ontbinding. Koramic Visual Communication telt nog meer grootformaatdruk- en printbedrijven waaronder Hecht Printing Solutions uit Braine-l'Alleud (Hecht zelf nam op 17 juni 2013 Zebra Graphics over), Creaset uit Braine-l'Alleud en fabrikant van communicatietextiel Wollux uit Moeskroen. De hoofdzetel van Koramic Visual Communication is op hetzelfde adres in Moeskroen als dat van Wollux gevestigd.GSI Printing ontstond destijds uit het samenbrengen van de digitale drukkerij Grafic Screen en de grootformaat offsetdrukactiviteiten van het vroegere Print & Display.