Zoals vorige week in GN Express aangekondigd veranderde Global Graphics PLC zijn naam naar Hybrid Software Group PLC.

Met de nieuwe naam wil het beursgenoteerde bedrijf zich meer positioneren als een softwarebedrijf dat innovatieve technologie levert voor industriële printproductieprocessen in een tijd waarin de industrie versnelt naar massamaatwerk, slimme fabrieken en Industrie 4.0.

Hybride oplossingen

"Onze oplossingen zijn hybride omdat ze voldoen aan de behoeften van analoge en digitale productieprocessen en omdat ze zowel software als printkopelektronica integreren", stelt Guido Van der Schueren, de voorzitter en hoofdaandeelhouder van de groep.

Hybrid Software Group, de tickerafkorting op Euronext is HYSG, groepeert vier operationele bedrijven: Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet en Xitron. De individuele branding van deze werkmaatschappijen blijft ongewijzigd.

Eerder dit jaar lanceerden de vier bedrijven hun eerste gezamenlijke product, de SmartDFE (digital front-end), dat is ontworpen als het hart van een volledig geautomatiseerd productiesysteem voor etiketten en verpakkingen, een van de strategische groeidoelstellingen van de groep.

Zoals vorige week in GN Express aangekondigd veranderde Global Graphics PLC zijn naam naar Hybrid Software Group PLC.Met de nieuwe naam wil het beursgenoteerde bedrijf zich meer positioneren als een softwarebedrijf dat innovatieve technologie levert voor industriële printproductieprocessen in een tijd waarin de industrie versnelt naar massamaatwerk, slimme fabrieken en Industrie 4.0."Onze oplossingen zijn hybride omdat ze voldoen aan de behoeften van analoge en digitale productieprocessen en omdat ze zowel software als printkopelektronica integreren", stelt Guido Van der Schueren, de voorzitter en hoofdaandeelhouder van de groep.Hybrid Software Group, de tickerafkorting op Euronext is HYSG, groepeert vier operationele bedrijven: Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet en Xitron. De individuele branding van deze werkmaatschappijen blijft ongewijzigd.Eerder dit jaar lanceerden de vier bedrijven hun eerste gezamenlijke product, de SmartDFE (digital front-end), dat is ontworpen als het hart van een volledig geautomatiseerd productiesysteem voor etiketten en verpakkingen, een van de strategische groeidoelstellingen van de groep.