Guido Van der Schueren is de controlerende aandeelhouder van Conagra en voorzitter van Hybrid Software. Hij is sinds mei 2014 ook voorzitter van Global Graphics.

Guido Van der Schueren heeft sinds eind 2014 een participatie in Global Graphics, een op Euronext genoteerde fabrikant van ondermeer de Harlequin RIP-software. Eerder, in februari van 2014, kondigde Global Graphics een strategische alliantie met Hybrid Software aan.

In december van 2016 kocht grafisch softwareontwikkelaar Global Graphics nog TTP Meteor (Meteor) van de TTP Group. Meteor is gespecialiseerd in driver systemen voor inkjetkoppen.

Conagra Software is een houdstermaatschappij die via haar dochterondernemingen bedrijfssoftware voor de grafische industrie ontwikkelt en verkoopt. De werkmaatschappijen handelen voornamelijk onder de naam Hybrid Software en verkopen technologieën als Cloudflow en Packz. Guido Vander Schueren investeerde ook nog in het Genste Adam Software, een ontwikkelaar van DAM-software.

Met de overname wil Guido Van der Schueren een wereldwijde onderneming creëren die kan bijdragen tot de productiviteit en winstgevendheid van drukkerijen en printbedrijven in verschillende sectoren. Volgens De Tijd wil Guido Van der Schueren 50,3 miljoen euro voor de overname van Global Graphics op tafel leggen.

Guido Van der Schueren is de controlerende aandeelhouder van Conagra en voorzitter van Hybrid Software. Hij is sinds mei 2014 ook voorzitter van Global Graphics.Guido Van der Schueren heeft sinds eind 2014 een participatie in Global Graphics, een op Euronext genoteerde fabrikant van ondermeer de Harlequin RIP-software. Eerder, in februari van 2014, kondigde Global Graphics een strategische alliantie met Hybrid Software aan.In december van 2016 kocht grafisch softwareontwikkelaar Global Graphics nog TTP Meteor (Meteor) van de TTP Group. Meteor is gespecialiseerd in driver systemen voor inkjetkoppen.Conagra Software is een houdstermaatschappij die via haar dochterondernemingen bedrijfssoftware voor de grafische industrie ontwikkelt en verkoopt. De werkmaatschappijen handelen voornamelijk onder de naam Hybrid Software en verkopen technologieën als Cloudflow en Packz. Guido Vander Schueren investeerde ook nog in het Genste Adam Software, een ontwikkelaar van DAM-software.Met de overname wil Guido Van der Schueren een wereldwijde onderneming creëren die kan bijdragen tot de productiviteit en winstgevendheid van drukkerijen en printbedrijven in verschillende sectoren. Volgens De Tijd wil Guido Van der Schueren 50,3 miljoen euro voor de overname van Global Graphics op tafel leggen.