Guy Gecht vormde Efi om van een bedrijf met één enkele productlijn en een OEM business model (de Efi RIP's), naar een wereldwijd opererende fabrikant van software en van inkjet printsystemen. Guy Gecht is nog maar de derde CEO van Efi in 30 jaar. Hij blijft deel uitmaken van de raad van bestuur.

Naast grootformaat voor de print & sign-markt en inkjetprintsystemen voor het beprinten van keramische tegels, boekte Efi de laatste maanden heel wat succes met zijn Nozomi-pers. Dat is een snelle single-pass inkjetpers voor het bedrukken van golfkarton.

Voor de eerste zes maanden van 2018 meldt Efi een omzet van 500,9 miljoen euro. Dat is alweer 5 % hoger dan de 475,7 miljoen euro gedurende dezelfde periode een jaar eerder. In het tweede kwartaal van 2018 steeg de omzet van industriële inkjet met 10 %, die van de productiviteitssoftware met 7% ten opzichte van dezelfde periode in 2017.

Guy Gecht vormde Efi om van een bedrijf met één enkele productlijn en een OEM business model (de Efi RIP's), naar een wereldwijd opererende fabrikant van software en van inkjet printsystemen. Guy Gecht is nog maar de derde CEO van Efi in 30 jaar. Hij blijft deel uitmaken van de raad van bestuur.Naast grootformaat voor de print & sign-markt en inkjetprintsystemen voor het beprinten van keramische tegels, boekte Efi de laatste maanden heel wat succes met zijn Nozomi-pers. Dat is een snelle single-pass inkjetpers voor het bedrukken van golfkarton.Voor de eerste zes maanden van 2018 meldt Efi een omzet van 500,9 miljoen euro. Dat is alweer 5 % hoger dan de 475,7 miljoen euro gedurende dezelfde periode een jaar eerder. In het tweede kwartaal van 2018 steeg de omzet van industriële inkjet met 10 %, die van de productiviteitssoftware met 7% ten opzichte van dezelfde periode in 2017.