De Mosasaurus Award wordt door Unizo om de drie jaar uitgereikt aan de meest verdienstelijke ondernemer uit Maasmechelen. Een zeskoppige jury - bij ex aequo worden de extra publieksstemmen mee geteld- beslist over de laureaat. Dat werd Guy Gijsemberg van Drukkerij Gijsemberg die de jury ondermeer tijdens een bedrijfsbezoek wist te overtuigen van de verdiensten en uitdagingen van een grafimedia bedrijf. De juryvoorzitter prees hem voor zijn vastberadenheid om in een moeilijke sector toch te blijven investeren en innoveren.

De Mosasaurus Award is een belangrijke prijs in Maasmechelen dat 38.000 inwoners telt. Guy Gijsemberg kan de Award relativeren "... het is een lokale Award", maar merkt fijntjes op "... we zijn weliswaar gevestigd in Maasmechelen maar als grafisch bedrijf zijn we actief op een grotendeels geglobaliseerde markt. Bovendien wisten we heel wat grotere bedrijven uit Maasmechelen achter ons te houden."

Guy Gijsemberg heeft een dertigtal medewerkers in dienst. Guy Gijsemberg: "Drukkerij Gijsemberg is een grote kleine drukkerij. Het betekent dat we door onze omvang veel werk kunnen verzetten en tegelijkertijd de focus wensen te behouden op het aanbieden van een zeer groot gamma van drukwerkproducten. We zijn eveneens klein van organisatiestructuur om de rechtstreekse lijn met de klanten te vrijwaren."

Drukkerij Gijsemberg heeft vellenoffset, smalbaanrotatie en digitale printsystemen in huis.

De Mosasaurus Award wordt door Unizo om de drie jaar uitgereikt aan de meest verdienstelijke ondernemer uit Maasmechelen. Een zeskoppige jury - bij ex aequo worden de extra publieksstemmen mee geteld- beslist over de laureaat. Dat werd Guy Gijsemberg van Drukkerij Gijsemberg die de jury ondermeer tijdens een bedrijfsbezoek wist te overtuigen van de verdiensten en uitdagingen van een grafimedia bedrijf. De juryvoorzitter prees hem voor zijn vastberadenheid om in een moeilijke sector toch te blijven investeren en innoveren.De Mosasaurus Award is een belangrijke prijs in Maasmechelen dat 38.000 inwoners telt. Guy Gijsemberg kan de Award relativeren "... het is een lokale Award", maar merkt fijntjes op "... we zijn weliswaar gevestigd in Maasmechelen maar als grafisch bedrijf zijn we actief op een grotendeels geglobaliseerde markt. Bovendien wisten we heel wat grotere bedrijven uit Maasmechelen achter ons te houden." Guy Gijsemberg heeft een dertigtal medewerkers in dienst. Guy Gijsemberg: "Drukkerij Gijsemberg is een grote kleine drukkerij. Het betekent dat we door onze omvang veel werk kunnen verzetten en tegelijkertijd de focus wensen te behouden op het aanbieden van een zeer groot gamma van drukwerkproducten. We zijn eveneens klein van organisatiestructuur om de rechtstreekse lijn met de klanten te vrijwaren."Drukkerij Gijsemberg heeft vellenoffset, smalbaanrotatie en digitale printsystemen in huis.