Contiweb uit Nederland, voorheen een dochter van Goss International dat met Manroland Web Systems fusioneerde, was sinds augustus 2018 een zelfstandig opererend bedrijf onder AIP. Contiweb uit Boxmeer is bekend als fabrikant van heatset-droogsystemen en rollenwisselaars maar is ook in andere marktsegmenten actief zoals met de hybride Contiweb Thallo-rotatieoffsetpersen (baanbreedtes van 520, 850 en 1050 mm) voor de verpakkingsmarkt. Contiweb heeft een wereldwijde geïnstalleerde basis van meer dan 3.000 machines. Met bijna 200 medewerkers realiseerde Contiweb vorig jaar een omzet van 52 miljoen euro.

Over H2 Equity Partners

H2 Equity Partners, opgericht in 1991, is een onafhankelijke West-Europese investeringsmaatschappij met zetel in Amsterdam. H2 richt zich op middelgrote bedrijven met een unieke positie en een aanzienlijk groeipotentieel. H2 biedt deze bedrijven een combinatie van kapitaal en actieve managementondersteuning om onbenut potentieel te realiseren. De investering van H2's Amsterdam team wordt gefinancierd door het meest recente fonds, dat in juni 2019 werd gelanceerd.

Contiweb uit Nederland, voorheen een dochter van Goss International dat met Manroland Web Systems fusioneerde, was sinds augustus 2018 een zelfstandig opererend bedrijf onder AIP. Contiweb uit Boxmeer is bekend als fabrikant van heatset-droogsystemen en rollenwisselaars maar is ook in andere marktsegmenten actief zoals met de hybride Contiweb Thallo-rotatieoffsetpersen (baanbreedtes van 520, 850 en 1050 mm) voor de verpakkingsmarkt. Contiweb heeft een wereldwijde geïnstalleerde basis van meer dan 3.000 machines. Met bijna 200 medewerkers realiseerde Contiweb vorig jaar een omzet van 52 miljoen euro.Over H2 Equity PartnersH2 Equity Partners, opgericht in 1991, is een onafhankelijke West-Europese investeringsmaatschappij met zetel in Amsterdam. H2 richt zich op middelgrote bedrijven met een unieke positie en een aanzienlijk groeipotentieel. H2 biedt deze bedrijven een combinatie van kapitaal en actieve managementondersteuning om onbenut potentieel te realiseren. De investering van H2's Amsterdam team wordt gefinancierd door het meest recente fonds, dat in juni 2019 werd gelanceerd.