Hans Huyghe kwam in oktober 1988 bij Plantin in dienst en nam op 1 november 2010 als Managing Director van Plantin de dagelijkse leiding over van Hubert Van Vreckem. Hans Huyghe werd later Managing Director van Plantin en Tetterode. Op 18 november 2011 begroette hij de tijdens een groot take off evenement de Nederlandse klanten in de nieuwe vestiging van Tetterode in Almere (foto).

In onze nieuwsbrief van 7 oktober 2013 kondigden we aan dat CoBe Capital, een internationale privé beleggingsonderneming met focus op het bestuur van non-core of onvoldoende presterende business units, de Staples Printing Systems Divisie (PSD) van Staples had overgenomen. De bedrijfsnamen en het management bleven ongewijzigd, zo stond in het persbericht te lezen: Hans Huyghe als Managing Director van Plantin (B), Grafimat (B) en Tetterode (NL) en Wouter van Dijk als president van PSD.

PSD, met hoofdzetel in Amsterdam, Nederland, heeft een geschiedenis van meer dan 150 jaar in de toelevering van complete grafische oplossingen voor commerciële en industriële drukkerijen, en voor verpakkings- en etikettendrukkerijen. Elke markt wordt bediend door lokale vestigingen, gebaseerd in België (Plantin en Grafimat), Griekenland (BTI-Hellas), Italië (Macchingraf en Auxilia), Nederland (Tetterode) en Spanje (Hartmann). PSD is een officiële business partner van Heidelberg sinds 1927.

In onze nieuwsbrief van 24 maart laatstleden, kondigden we nog de inkrimping aan van de handelshuizen Plantin en Tetterode. Verdere samenvoeging van bedrijfsonderdelen bleek noodzakelijk gezien de ontwikkelingen in de markt. Nu is er het nieuws dat Hans Huyghe het bedrijf verlaat. Een verschil in visie zou aan de basis liggen van zijn vertrek.

Hierna volgt de officiële mededeling van Plantin, Tetterode en Grafimat:

Vanaf 2 april 2014 berust de leiding van Plantin bvba, Grafimat bvba en Tetterode-Nederland BV tijdelijk bij Wouter van Dijk. De leiding was in handen van Hans Huyghe, Herman Albers en Wouter van Dijk gezamenlijk.

Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de operationele gang van zaken binnen de organisaties. Alle normale aanspreekpunten blijven bereikbaar.

Over de toekomstige invulling van de leiding volgen op termijn nadere mededelingen.

Hans Huyghe kwam in oktober 1988 bij Plantin in dienst en nam op 1 november 2010 als Managing Director van Plantin de dagelijkse leiding over van Hubert Van Vreckem. Hans Huyghe werd later Managing Director van Plantin en Tetterode. Op 18 november 2011 begroette hij de tijdens een groot take off evenement de Nederlandse klanten in de nieuwe vestiging van Tetterode in Almere (foto).In onze nieuwsbrief van 7 oktober 2013 kondigden we aan dat CoBe Capital, een internationale privé beleggingsonderneming met focus op het bestuur van non-core of onvoldoende presterende business units, de Staples Printing Systems Divisie (PSD) van Staples had overgenomen. De bedrijfsnamen en het management bleven ongewijzigd, zo stond in het persbericht te lezen: Hans Huyghe als Managing Director van Plantin (B), Grafimat (B) en Tetterode (NL) en Wouter van Dijk als president van PSD. PSD, met hoofdzetel in Amsterdam, Nederland, heeft een geschiedenis van meer dan 150 jaar in de toelevering van complete grafische oplossingen voor commerciële en industriële drukkerijen, en voor verpakkings- en etikettendrukkerijen. Elke markt wordt bediend door lokale vestigingen, gebaseerd in België (Plantin en Grafimat), Griekenland (BTI-Hellas), Italië (Macchingraf en Auxilia), Nederland (Tetterode) en Spanje (Hartmann). PSD is een officiële business partner van Heidelberg sinds 1927.In onze nieuwsbrief van 24 maart laatstleden, kondigden we nog de inkrimping aan van de handelshuizen Plantin en Tetterode. Verdere samenvoeging van bedrijfsonderdelen bleek noodzakelijk gezien de ontwikkelingen in de markt. Nu is er het nieuws dat Hans Huyghe het bedrijf verlaat. Een verschil in visie zou aan de basis liggen van zijn vertrek. Hierna volgt de officiële mededeling van Plantin, Tetterode en Grafimat:Vanaf 2 april 2014 berust de leiding van Plantin bvba, Grafimat bvba en Tetterode-Nederland BV tijdelijk bij Wouter van Dijk. De leiding was in handen van Hans Huyghe, Herman Albers en Wouter van Dijk gezamenlijk.Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de operationele gang van zaken binnen de organisaties. Alle normale aanspreekpunten blijven bereikbaar.Over de toekomstige invulling van de leiding volgen op termijn nadere mededelingen.