Hecht uit Braine-l'Alleud is één van de grootste Europese affichedrukkers. Het bedrijf dat over zes grootformaat offsetpersen beschikt, heeft de voorbije jaren ook in de digitale druk op grootformaat geïnvesteerd. En hoewel het drukken van affiches vandaag toch nog de kernactiviteit van het bedrijf blijft, groeit het bedrijf nu vooral door te diversificeren naar de productie van POS- en signs & display-materiaal .De sign & display-sector vertegenwoordigde in 2011 ongeveer een derde van de omzet van Hecht. "In de bedrijfsplannen is voorzien dat we nog in aanvullend digitaal materiaal gaan investeren. We missen nog een printer die van rol tot rol werkt," vertelde gedelegeerd bestuurder Laurent Vandecasteele ons nog tijdens een interview vorig jaar.

Met de overname van Zebra Graphics uit Sint Stevens- Woluwe dat is gespecialiseerd in de digitale print & sign-sector (sign, POS, voertuigbestickering, het aankleden van gebouwen, enz.) haalt Hecht extra expertise en digitale capaciteit in huis.

Hecht realiseerde in 2011 een omzet van 23.318.876 euro, Zebra Graphics behaalde een omzet van 3.770.075 euro.

Hecht uit Braine-l'Alleud is één van de grootste Europese affichedrukkers. Het bedrijf dat over zes grootformaat offsetpersen beschikt, heeft de voorbije jaren ook in de digitale druk op grootformaat geïnvesteerd. En hoewel het drukken van affiches vandaag toch nog de kernactiviteit van het bedrijf blijft, groeit het bedrijf nu vooral door te diversificeren naar de productie van POS- en signs & display-materiaal .De sign & display-sector vertegenwoordigde in 2011 ongeveer een derde van de omzet van Hecht. "In de bedrijfsplannen is voorzien dat we nog in aanvullend digitaal materiaal gaan investeren. We missen nog een printer die van rol tot rol werkt," vertelde gedelegeerd bestuurder Laurent Vandecasteele ons nog tijdens een interview vorig jaar.Met de overname van Zebra Graphics uit Sint Stevens- Woluwe dat is gespecialiseerd in de digitale print & sign-sector (sign, POS, voertuigbestickering, het aankleden van gebouwen, enz.) haalt Hecht extra expertise en digitale capaciteit in huis. Hecht realiseerde in 2011 een omzet van 23.318.876 euro, Zebra Graphics behaalde een omzet van 3.770.075 euro.