Duplo International is verhuisd naar een nieuw gebouw in Adlestone, ten zuidwesten van Londen. Het eco-vriendelijke Automation Precision House geeft onderdak aan internationale service- en verkoopteams, heeft een showroom van 400 m², trainingsfaciliteiten voor distributeurs en een onderdelenmagazijn.

Het vlaggenschip van de drupa, wordt de DBMi vouw-, hecht en snijstraat voor afwerking van kleine druk- en printoplagen. De DBMi zal tevens gehechte A4 landscape producten kunnen afleveren. De afwerkingsstraat wordt gevoed door Duplo 10/60i verzameltorens die in serie zijn geschakeld.

De snelheid bedraagt 4.500 cycli per uur, of 9000 2-up booklets. Afhankelijk van het grammage kunnen tot 120 pagina's worden gehecht.

De firma heeft ook een nieuwe semi-automatische garenloze bindmachine, de KB-4000. Het gaat om een machine met één klem die werkt met PUR- en hotmelt-lijmen. De KB-4000 wordt aangeboden voor minder dan 40.000 pound.

Duplo International is verhuisd naar een nieuw gebouw in Adlestone, ten zuidwesten van Londen. Het eco-vriendelijke Automation Precision House geeft onderdak aan internationale service- en verkoopteams, heeft een showroom van 400 m², trainingsfaciliteiten voor distributeurs en een onderdelenmagazijn.Het vlaggenschip van de drupa, wordt de DBMi vouw-, hecht en snijstraat voor afwerking van kleine druk- en printoplagen. De DBMi zal tevens gehechte A4 landscape producten kunnen afleveren. De afwerkingsstraat wordt gevoed door Duplo 10/60i verzameltorens die in serie zijn geschakeld. De snelheid bedraagt 4.500 cycli per uur, of 9000 2-up booklets. Afhankelijk van het grammage kunnen tot 120 pagina's worden gehecht.De firma heeft ook een nieuwe semi-automatische garenloze bindmachine, de KB-4000. Het gaat om een machine met één klem die werkt met PUR- en hotmelt-lijmen. De KB-4000 wordt aangeboden voor minder dan 40.000 pound.