Paperit.com onderscheidt zich van de verkoopsites die gestandaardiseerde uitnodigingen aanbieden, door unieke creaties voor te stellen die de visie van internationale artiesten op huwelijk en geboorte weerspiegelen. Paperit werkt op het ogenblik met meer dan twintig bekende grafici, illustratoren en studio's - van wie sommigen al voor grote merken gewerkt hebben.

De Luikenaar Olivier Mallue is de initiatiefnemer en medeoprichter van de site Paperit.com die bijna twee jaar geleden werd opgericht: "Ik ben altijd al een groot liefhebber van hedendaagse kunst geweest en ik kwam al heel snel tot de vaststelling dat, als we de massa's gevoelens die we bij de geboorte van onze kinderen ervaarden, wilden overbrengen, we alleen dankzij de visie van een volleerd kunstenaar verder konden gaan dan wat met woorden mogelijk is. Alle werken worden op onze vraag gecreëerd en worden exclusief door Paperit gedistribueerd - in die zin is Paperit in de eerste plaats een echte galerij die de ontwerpers met wie ze samenwerkt, zorgvuldig uitkiest. De teksten worden met een bewerkingsfunctie die in de site van Paperit geïntegreerd is, gepersonaliseerd. Daar is geen specifieke kennis voor nodig en de eenvoudige en intuïtieve interface stelt iedereen in staat om de esthetische en grafische eigenschappen van de creaties te behouden."

Om elk werk tot zijn recht te laten komen, heeft Paperit zorgvuldig drie types van verfijnd papier uitgezocht. Een niet-gestreken papier voor de grote kleurvlakken, een gestructureerd en ivoorkleurig niet-gestreken papier en een zeer glad gestreken papier met parelmoerkleur. De uitnodigingen worden op een digitale printer NexPress van Kodak gedrukt. Daarvoor werkt Paperit samen met de Luikse drukkerij Snel Grafics. Originele formaten tussen A2 en A3 zijn ook mogelijk voor uitnodigingen in de vorm van een opvouwbare affiche.

Paperit.com onderscheidt zich van de verkoopsites die gestandaardiseerde uitnodigingen aanbieden, door unieke creaties voor te stellen die de visie van internationale artiesten op huwelijk en geboorte weerspiegelen. Paperit werkt op het ogenblik met meer dan twintig bekende grafici, illustratoren en studio's - van wie sommigen al voor grote merken gewerkt hebben.De Luikenaar Olivier Mallue is de initiatiefnemer en medeoprichter van de site Paperit.com die bijna twee jaar geleden werd opgericht: "Ik ben altijd al een groot liefhebber van hedendaagse kunst geweest en ik kwam al heel snel tot de vaststelling dat, als we de massa's gevoelens die we bij de geboorte van onze kinderen ervaarden, wilden overbrengen, we alleen dankzij de visie van een volleerd kunstenaar verder konden gaan dan wat met woorden mogelijk is. Alle werken worden op onze vraag gecreëerd en worden exclusief door Paperit gedistribueerd - in die zin is Paperit in de eerste plaats een echte galerij die de ontwerpers met wie ze samenwerkt, zorgvuldig uitkiest. De teksten worden met een bewerkingsfunctie die in de site van Paperit geïntegreerd is, gepersonaliseerd. Daar is geen specifieke kennis voor nodig en de eenvoudige en intuïtieve interface stelt iedereen in staat om de esthetische en grafische eigenschappen van de creaties te behouden."Om elk werk tot zijn recht te laten komen, heeft Paperit zorgvuldig drie types van verfijnd papier uitgezocht. Een niet-gestreken papier voor de grote kleurvlakken, een gestructureerd en ivoorkleurig niet-gestreken papier en een zeer glad gestreken papier met parelmoerkleur. De uitnodigingen worden op een digitale printer NexPress van Kodak gedrukt. Daarvoor werkt Paperit samen met de Luikse drukkerij Snel Grafics. Originele formaten tussen A2 en A3 zijn ook mogelijk voor uitnodigingen in de vorm van een opvouwbare affiche.