De opstelling werd gedemonstreerd in de vestiging van Wiesloch-Walldorf van Heidelberg. De vellen van een Speedmaster XL106 achtkleuren recto-verso pers werden met behulp van een gerobotiseerd transportsysteem getransfereerd naar een 15.000 vel/uur Stahlfolder KH82-P vouwmachine. De Stahlfolder herkent de verschillende katernen door het uitlezen van barcodes. De pers was uitgerust met DryStar LED Pro droging, wat het mogelijk maakte de vellen direct na het drukken te verwerken.

De persfabrikant toonde eveneens zijn nieuw Plate to Unit systeem waarmee de logistiek van de drukplaten op de vellenpers wordt geautomatiseerd. Heidelberg integreerde in de pers eveneens een uitlegstation voor inschietvellen die onmiddellijk worden versnipperd en afgevoerd. Op die manier worden enkel verkoopbare vellen aan de vouwmachine afgeleverd. Het Push to Stop principe wordt ook uitgebreid naar de snijmachines van Polar. Het Push to Stop principe evolueert zo geleidelijk naar autonome end-to-end productie. De Push to Stop filosofie is er niet alleen voor handelsdrukwerk maar ook voor het drukken van labels waaronder IML-labels op de vellenpersen van Heidelberg.

De opstelling werd gedemonstreerd in de vestiging van Wiesloch-Walldorf van Heidelberg. De vellen van een Speedmaster XL106 achtkleuren recto-verso pers werden met behulp van een gerobotiseerd transportsysteem getransfereerd naar een 15.000 vel/uur Stahlfolder KH82-P vouwmachine. De Stahlfolder herkent de verschillende katernen door het uitlezen van barcodes. De pers was uitgerust met DryStar LED Pro droging, wat het mogelijk maakte de vellen direct na het drukken te verwerken.De persfabrikant toonde eveneens zijn nieuw Plate to Unit systeem waarmee de logistiek van de drukplaten op de vellenpers wordt geautomatiseerd. Heidelberg integreerde in de pers eveneens een uitlegstation voor inschietvellen die onmiddellijk worden versnipperd en afgevoerd. Op die manier worden enkel verkoopbare vellen aan de vouwmachine afgeleverd. Het Push to Stop principe wordt ook uitgebreid naar de snijmachines van Polar. Het Push to Stop principe evolueert zo geleidelijk naar autonome end-to-end productie. De Push to Stop filosofie is er niet alleen voor handelsdrukwerk maar ook voor het drukken van labels waaronder IML-labels op de vellenpersen van Heidelberg.