Tijdens de traditionele eindejaarsbijeenkomst met de vakpers benadrukte de persenbouwer vorige week nog eens haar metamorfose richting leverancier van digitale totaaloplossingen. De wensen en eisen van de klanten staan voortaan centraal en de Prinect-workflow vormt meer dan ooit de kern van het Heidelberg-portfolio dat daar antwoord op wil bieden. De persen - om het even uitgerust met offset-, toner- of inkjet-technologie - zijn daar een geïntegreerd onderdeel van. Bestuurslid Stephan Plenz ging zelfs zover de nieuwste Speedmaster pers een 'cyber physical system' te noemen.

Op Drupa zal Heidelberg onder het motto 'Simply Smart' samen met partners, waaronder het Chinese Masterwork Machinery, Hal 1 van de Düsseldorf Messe vullen. Belangstellenden worden bovendien uitgenodigd voor een bezoek aan de showroom in Wiesloch. Heidelberg heeft hoge verwachtingen van haar debuut met een inkjet-vellenpers, maakte bestuurslid Stephan Plenz duidelijk: "Als het op B1-formaat lukt, dan lukt het ook op kleinere formaten."

Tijdens de traditionele eindejaarsbijeenkomst met de vakpers benadrukte de persenbouwer vorige week nog eens haar metamorfose richting leverancier van digitale totaaloplossingen. De wensen en eisen van de klanten staan voortaan centraal en de Prinect-workflow vormt meer dan ooit de kern van het Heidelberg-portfolio dat daar antwoord op wil bieden. De persen - om het even uitgerust met offset-, toner- of inkjet-technologie - zijn daar een geïntegreerd onderdeel van. Bestuurslid Stephan Plenz ging zelfs zover de nieuwste Speedmaster pers een 'cyber physical system' te noemen.Op Drupa zal Heidelberg onder het motto 'Simply Smart' samen met partners, waaronder het Chinese Masterwork Machinery, Hal 1 van de Düsseldorf Messe vullen. Belangstellenden worden bovendien uitgenodigd voor een bezoek aan de showroom in Wiesloch. Heidelberg heeft hoge verwachtingen van haar debuut met een inkjet-vellenpers, maakte bestuurslid Stephan Plenz duidelijk: "Als het op B1-formaat lukt, dan lukt het ook op kleinere formaten."