Met de organisatie van de Simply Smart dagen toont Heidelberg Benelux zich klaar om de drukkerijen te begeleiden bij wat persenbouwer Heidelberg op de Drupa 2016 als de digitale toekomst van de grafische industrie voorgesteld had. Kortom, intelligente drukkerijen die met hun klanten en leveranciers geïntegreerd zijn in een digitale bevoorradingsketen en een netwerk vormen.

Onder de term 'Smart Print Shop' stelde Heidelberg Benelux de nieuwe Prinect-producten voor een autonome drukkerij voor. Het nieuwe Prinect-portaal vormt de basis van de geïntegreerde communicatie tussen de systemen en machines in een drukkerij. Dat portaal maakt het mogelijk om de offset- en digitale druk op een intelligente manier te integreren, om de productieprocessen - van bestelling tot afwerking - en commerciële procedures te automatiseren, en om daarbij de drukwerkaankopers in de workflows op te nemen. De verschillende softwaremodules van Prinect kunnen individueel gecombineerd worden voor handelsdrukkers, verpakkingsdrukkers en web-to-print-bedrijven. Er zijn zes zulke modules: Business Management, Web-to-print, Production management, Production, Color workflow, Packaging workflow.

Met de organisatie van de Simply Smart dagen toont Heidelberg Benelux zich klaar om de drukkerijen te begeleiden bij wat persenbouwer Heidelberg op de Drupa 2016 als de digitale toekomst van de grafische industrie voorgesteld had. Kortom, intelligente drukkerijen die met hun klanten en leveranciers geïntegreerd zijn in een digitale bevoorradingsketen en een netwerk vormen.Onder de term 'Smart Print Shop' stelde Heidelberg Benelux de nieuwe Prinect-producten voor een autonome drukkerij voor. Het nieuwe Prinect-portaal vormt de basis van de geïntegreerde communicatie tussen de systemen en machines in een drukkerij. Dat portaal maakt het mogelijk om de offset- en digitale druk op een intelligente manier te integreren, om de productieprocessen - van bestelling tot afwerking - en commerciële procedures te automatiseren, en om daarbij de drukwerkaankopers in de workflows op te nemen. De verschillende softwaremodules van Prinect kunnen individueel gecombineerd worden voor handelsdrukkers, verpakkingsdrukkers en web-to-print-bedrijven. Er zijn zes zulke modules: Business Management, Web-to-print, Production management, Production, Color workflow, Packaging workflow.