"Met dit nieuw partnership vervolledigen we de bestaande oplossingen voor de verpakkings en etikettenmarkt," zegt Wolfgang Roth, Managing Director van Heidelberg Benelux. Op het vlak van persen, verdeelt Heidelberg Benelux de labelpersen van Gallus. Gallus is een dochteronderneming van Heidelberg.

Grafotronic is een onderdeel van de Zweedse Wasberger groep en ontwikkelt modulaire afwerkingsmachines. De nieuwe generatie van machines worden volgens de fabrikant gekenmerkt door hun korte insteltijden en hoge productiviteit. De bouw van de machines vindt plaats in Warschau, waar een nieuwe state-of-the-art fabriek is gebouwd met 1.200 vierkante meter productieruimte.

"Met dit nieuw partnership vervolledigen we de bestaande oplossingen voor de verpakkings en etikettenmarkt," zegt Wolfgang Roth, Managing Director van Heidelberg Benelux. Op het vlak van persen, verdeelt Heidelberg Benelux de labelpersen van Gallus. Gallus is een dochteronderneming van Heidelberg. Grafotronic is een onderdeel van de Zweedse Wasberger groep en ontwikkelt modulaire afwerkingsmachines. De nieuwe generatie van machines worden volgens de fabrikant gekenmerkt door hun korte insteltijden en hoge productiviteit. De bouw van de machines vindt plaats in Warschau, waar een nieuwe state-of-the-art fabriek is gebouwd met 1.200 vierkante meter productieruimte.