Heidelberg heeft zijn nieuwe kenniscentrum voor digitale etikettendruk het 'Gallus Experience Center' gedoopt. Het centrum dat in de zetel van Gallus, in het Zwitserse Sankt Gallen, gevestigd is, zal dienst doen als centrum voor klantendemonstraties. De inhuldiging ervan is gepland voor eind dit jaar. In Sankt Gallen werken ongeveer 160 mensen: de afdelingen verkoop, O&O, dienstverlening, marketing en aankoop zijn er gevestigd.

"Met gerichte investeringen in de groep Gallus willen we de ontwikkeling van de etikettenmarkt versnellen", verklaart Ludwin Monz, de CEO van Heidelberg. "De heroriëntering van onze site in Sankt Gallen als een kenniscentrum voor digitale etikettendruk onderstreept de belangrijke strategische positie die Heidelberg in de verpakkingssector inneemt."

Open industriële en technologische campus

De reorganisatie van de site in Sankt Gallen ging gepaard met de verkoop van de vestiging van 20.000 vierkante meter. Sinds 1 april is die persoonlijk eigendom van de gebroeders en ondernemers Marcel en Roger Baumer, die aan het hoofd van de groep Hälg staan. Gallus blijft de ruimte die het nodig heeft, huren en is daarmee ook de grootste huurder.

"Het complex wordt een open campus voor bedrijven en instellingen die bijdragen aan de toekomst en die Sankt Gallen als werkplek vorm geven. We zijn verheugd dat de groep Gallus, met haar maatschappelijke zetel en haar Digital Campus, de grootste huurder van de site is", zegt Roger Baumer.

Heidelberg heeft zijn nieuwe kenniscentrum voor digitale etikettendruk het 'Gallus Experience Center' gedoopt. Het centrum dat in de zetel van Gallus, in het Zwitserse Sankt Gallen, gevestigd is, zal dienst doen als centrum voor klantendemonstraties. De inhuldiging ervan is gepland voor eind dit jaar. In Sankt Gallen werken ongeveer 160 mensen: de afdelingen verkoop, O&O, dienstverlening, marketing en aankoop zijn er gevestigd."Met gerichte investeringen in de groep Gallus willen we de ontwikkeling van de etikettenmarkt versnellen", verklaart Ludwin Monz, de CEO van Heidelberg. "De heroriëntering van onze site in Sankt Gallen als een kenniscentrum voor digitale etikettendruk onderstreept de belangrijke strategische positie die Heidelberg in de verpakkingssector inneemt."De reorganisatie van de site in Sankt Gallen ging gepaard met de verkoop van de vestiging van 20.000 vierkante meter. Sinds 1 april is die persoonlijk eigendom van de gebroeders en ondernemers Marcel en Roger Baumer, die aan het hoofd van de groep Hälg staan. Gallus blijft de ruimte die het nodig heeft, huren en is daarmee ook de grootste huurder."Het complex wordt een open campus voor bedrijven en instellingen die bijdragen aan de toekomst en die Sankt Gallen als werkplek vorm geven. We zijn verheugd dat de groep Gallus, met haar maatschappelijke zetel en haar Digital Campus, de grootste huurder van de site is", zegt Roger Baumer.