De serie SX, die beschikbaar is in de formaten 52, 74 en 102, is gebaseerd op hetzelfde platform als de SM, maar past ook bepaalde moderne technieken van de XL toe wat tot een productiviteitsstijging leidt. De prijs van de nieuwe serie ligt tussen die van de andere twee in.

Heidelberg heeft ook aangekondigd dat het al zijn digitale druksystemen onder één merk bundelt: Linoprint. Dat gamma zal enerzijds de series Linoprint L omvatten, met de inkjetoplossingen voor de etiketten- en verpakkingsdruk (een resultaat van de overname van CSAT in augustus laatstleden), en anderzijds de series Linoprint C, met de druksystemen van Ricoh die Heidelberg onder zijn eigen merk distribueert.

Heidelberg weigert voorlopig nog om een Anicolor-pers met een groter formaat (50 x 70) officieel aan te kondigen, maar het is voor niemand nog een geheim dat die pers er komt. De indiscreties die hier en daar al te horen waren, werden met een gegeneerd glimlachje bevestigd. De Anicolor 52, met een compact inktwerk en rasterrollen, krijgt er dus een groter broertje bij.

De serie SX, die beschikbaar is in de formaten 52, 74 en 102, is gebaseerd op hetzelfde platform als de SM, maar past ook bepaalde moderne technieken van de XL toe wat tot een productiviteitsstijging leidt. De prijs van de nieuwe serie ligt tussen die van de andere twee in.Heidelberg heeft ook aangekondigd dat het al zijn digitale druksystemen onder één merk bundelt: Linoprint. Dat gamma zal enerzijds de series Linoprint L omvatten, met de inkjetoplossingen voor de etiketten- en verpakkingsdruk (een resultaat van de overname van CSAT in augustus laatstleden), en anderzijds de series Linoprint C, met de druksystemen van Ricoh die Heidelberg onder zijn eigen merk distribueert. Heidelberg weigert voorlopig nog om een Anicolor-pers met een groter formaat (50 x 70) officieel aan te kondigen, maar het is voor niemand nog een geheim dat die pers er komt. De indiscreties die hier en daar al te horen waren, werden met een gegeneerd glimlachje bevestigd. De Anicolor 52, met een compact inktwerk en rasterrollen, krijgt er dus een groter broertje bij.