Marcus A. Wassenberg, de CFO van Heidelberger Druckmaschinen AG, verlaat in onderling overleg het bedrijf, uiterlijk op 1 april 2023. Vanaf dan zetelt hij in de raad van bestuur van een andere industriële onderneming. Tot zijn definitieve vertrek zal Wassenberg met de raad van toezicht en de CEO samenwerken om zijn functie en verantwoordelijkheden op de beste manier door te geven.

Herstructurering en transformatie

"In de loop van de voorbije drie jaar heeft Marcus Wassenberg goed werk geleverd, zowel bij de herstructurering als bij de transformatie van het bedrijf", verklaart Martin Sonnenschein, de voorzitter van de raad van toezicht van Heidelberg. "We zetten nu de strategische ontwikkeling van onze portefeuille en van de innovatie van ons zakenmodel met evenveel vastberadenheid voort", onderstreept Ludwin Monz, de CEO.

Marcus A. Wassenberg, de CFO van Heidelberger Druckmaschinen AG, verlaat in onderling overleg het bedrijf, uiterlijk op 1 april 2023. Vanaf dan zetelt hij in de raad van bestuur van een andere industriële onderneming. Tot zijn definitieve vertrek zal Wassenberg met de raad van toezicht en de CEO samenwerken om zijn functie en verantwoordelijkheden op de beste manier door te geven. "In de loop van de voorbije drie jaar heeft Marcus Wassenberg goed werk geleverd, zowel bij de herstructurering als bij de transformatie van het bedrijf", verklaart Martin Sonnenschein, de voorzitter van de raad van toezicht van Heidelberg. "We zetten nu de strategische ontwikkeling van onze portefeuille en van de innovatie van ons zakenmodel met evenveel vastberadenheid voort", onderstreept Ludwin Monz, de CEO.