Met deze overname wil 's werelds grootste persenbouwer voet aan de grond krijgen in de groeiende markt voor multichannel-uitgeven. Neo7even levert software voor het mediumneutraal opslaan van data, zodat ze vervolgens kunnen worden gebruikt voor het maken van verschillende media. Door de software te integreren in de Prinect workflowsoftware wil Heidelberg drukkers helpen bij het openen van nieuwe markten.

Om de expansie van de digitale en software-activiteiten in goede banen te leiden, brengt Heidelberg ze samen in de Digitale divisie, onder leiding van Jason Oliver (voorheen EFI). Daar zaten tot nu toe alleen de printactiviteiten in, inclusief de wederverkoopactiviteiten van Ricoh en de ontwikkelactiviteiten op inkjetgebied samen met Fujifilm.

bron: Heidelberg, Graficus

Met deze overname wil 's werelds grootste persenbouwer voet aan de grond krijgen in de groeiende markt voor multichannel-uitgeven. Neo7even levert software voor het mediumneutraal opslaan van data, zodat ze vervolgens kunnen worden gebruikt voor het maken van verschillende media. Door de software te integreren in de Prinect workflowsoftware wil Heidelberg drukkers helpen bij het openen van nieuwe markten.Om de expansie van de digitale en software-activiteiten in goede banen te leiden, brengt Heidelberg ze samen in de Digitale divisie, onder leiding van Jason Oliver (voorheen EFI). Daar zaten tot nu toe alleen de printactiviteiten in, inclusief de wederverkoopactiviteiten van Ricoh en de ontwikkelactiviteiten op inkjetgebied samen met Fujifilm.bron: Heidelberg, Graficus