Dat wordt hervormd tot een coöperatieve onder leiding van Bruno Arasa, voormalig vakbondsafgevaardigde.

80 van de 120 werknemers hebben elk een maandloon geïnvesteerd om aandeelhouder te worden van de drukkerij. De 40 andere werknemers, die niet tot de coöperatieve wilden toetreden, worden ontslagen binnen de gerechtelijke herstelprocedure.

Hélio Corbeil dat twee diepdrukpersen met een baanbreedte van 3,08 m exploiteert, maakte deel uit van de groep CirclePrinters France, die in februari 2011 opgedoekt werd. De andere dochterondernemingen van de groep zijn ondertussen al overgenomen. Een van de grote klanten is de groep Dassault Médias (TV Magazine).

Dat wordt hervormd tot een coöperatieve onder leiding van Bruno Arasa, voormalig vakbondsafgevaardigde. 80 van de 120 werknemers hebben elk een maandloon geïnvesteerd om aandeelhouder te worden van de drukkerij. De 40 andere werknemers, die niet tot de coöperatieve wilden toetreden, worden ontslagen binnen de gerechtelijke herstelprocedure. Hélio Corbeil dat twee diepdrukpersen met een baanbreedte van 3,08 m exploiteert, maakte deel uit van de groep CirclePrinters France, die in februari 2011 opgedoekt werd. De andere dochterondernemingen van de groep zijn ondertussen al overgenomen. Een van de grote klanten is de groep Dassault Médias (TV Magazine).