Uit het persbericht:

Hellinx Printing heeft ervoor geopteerd niet alles te willen doen, maar wel goed en goedkoop te zijn in bepaalde segmenten zoals affiches, flyers, folders, briefpapier, uitnodigingen... kortom, het meeste wat een onderneming, een vereniging of een familie nodig heeft. In haar groei heeft Hellinx Printing ook het open keuken model geïntroduceerd. Je kan de drukker aan het werk zien, maar je kan ook rechtstreeks met hem over je order spreken. Een lagere servicedrempel dus.

Baanwinkelconcept

In Genk wordt deze filosofie doorgetrokken en verder uitgebreid. De ondertussen klassieke toog met daarachter de nodige drukfaciliteiten, staat er ook. Op dat vlak is het een kopie van de vestigingen van Bilzen en Hasselt. Maar het is de ruimte voor de toog die nu meer aandacht kreeg. Met zitruimte en een degelijke koffiemachine wordt nu de idee 'drukwerk terwijl u wacht' geïntroduceerd. Het wachten met een kop koffie en een stukje gebak op het snelle drukwerk. In een volgende fase zal overigens die wachtruimte nog verder uitgebreid worden naar een complete creatieve ontmoetingsruimte.

De leiding van de nieuwe vestiging in Genk wordt toevertrouwd aan Jordy Wijgaerts die zich in de Hasseltse Hellinx Printing in het drukkersvak vervolmaakte en er zich de filosofie van het bedrijf eigen maakte. Samen met een tweede medewerker zal hij Genk opstarten. Hellinx Printing draaide in 2015 een schitterend jaar, waardoor de omzet op vijf jaar tijd vervijfvoudigde, staat nog in het persbericht te lezen. Hellinx Printing publiceerde in 2014 op zijn handelsbalans een bruto marge van 276.175 euro.

Uit het persbericht:Hellinx Printing heeft ervoor geopteerd niet alles te willen doen, maar wel goed en goedkoop te zijn in bepaalde segmenten zoals affiches, flyers, folders, briefpapier, uitnodigingen... kortom, het meeste wat een onderneming, een vereniging of een familie nodig heeft. In haar groei heeft Hellinx Printing ook het open keuken model geïntroduceerd. Je kan de drukker aan het werk zien, maar je kan ook rechtstreeks met hem over je order spreken. Een lagere servicedrempel dus.BaanwinkelconceptIn Genk wordt deze filosofie doorgetrokken en verder uitgebreid. De ondertussen klassieke toog met daarachter de nodige drukfaciliteiten, staat er ook. Op dat vlak is het een kopie van de vestigingen van Bilzen en Hasselt. Maar het is de ruimte voor de toog die nu meer aandacht kreeg. Met zitruimte en een degelijke koffiemachine wordt nu de idee 'drukwerk terwijl u wacht' geïntroduceerd. Het wachten met een kop koffie en een stukje gebak op het snelle drukwerk. In een volgende fase zal overigens die wachtruimte nog verder uitgebreid worden naar een complete creatieve ontmoetingsruimte.De leiding van de nieuwe vestiging in Genk wordt toevertrouwd aan Jordy Wijgaerts die zich in de Hasseltse Hellinx Printing in het drukkersvak vervolmaakte en er zich de filosofie van het bedrijf eigen maakte. Samen met een tweede medewerker zal hij Genk opstarten. Hellinx Printing draaide in 2015 een schitterend jaar, waardoor de omzet op vijf jaar tijd vervijfvoudigde, staat nog in het persbericht te lezen. Hellinx Printing publiceerde in 2014 op zijn handelsbalans een bruto marge van 276.175 euro.