Uit het persbericht:

Met deze overname breidt Hellinx Printing haar gamma aan drukprocédés nog verder uit. Gespecialiseerd in kwalitatieve afdrukken op kleine oplages en uitzonderlijke formaten, paste OneLab Fine Art Printing perfect in de portefeuille van producten en diensten. Een stuk moderne technologie verhuist dus naar Limburg.

Bezieler achter OneLab is fotograaf Danny Van der Elst. Als gelauwerd fotograaf in binnen- en buitenland was hij zelf op zoek naar mogelijkheden voor kwalitatieve prints die bovendien de tand des tijds doorstaan, in tegenstelling tot gewone afdrukken die al snel vergelen. Die visie resulteerde in een atelier in het Brusselse. Het toeval bracht Gert Hellinx en Danny Van der Elst samen. Ze zagen al snel de meerwaarde in van een doorgedreven samenwerking.

Prints verkleuren niet

Met de apparatuur van OneLab wordt er gedrukt op katoenen, zuurvrij papier. Naast hun duurzaam aspect, behouden deze prints levenslang hun kleur. Omdat er met negen verschillende inkten geprint wordt, waaronder vier verschillende soorten zwart, wordt een uitzonderlijk detail bereikt in de afdruk. Deze techniek is het neusje van de zalm in de wereld van hoogwaardige prints op groot formaat. Vanaf nu kunnen alle liefhebbers van een mooie print terecht bij Hellinx Printing, van studenten, (professionele) fotografen tot musea. Zo werkte Hellinx Printing nu al voor enkele grote organisaties, waaronder het Museum M in Leuven.

Productlijn fotografie

Daarnaast komt met het bedrijf ondernemer fotograaf Danny Van der Elst, samen met nog een medewerker, over naar Hellinx Printing. Binnenkort zal de afdrukapparatuur in een verhuiswagen richting Limburg zitten en een plekje vinden in één van de vestigingen van Hellinx. Danny zal de productlijn rond fotografie - Hellinx Printing leverde reeds afdrukken op kaartjes, canvas en Dibond - verder uitbouwen. Bedoeling is om niet alleen af te drukken, maar ook gericht advies te geven aan de fotografen die een afdruk bestellen.

Uit het persbericht:Met deze overname breidt Hellinx Printing haar gamma aan drukprocédés nog verder uit. Gespecialiseerd in kwalitatieve afdrukken op kleine oplages en uitzonderlijke formaten, paste OneLab Fine Art Printing perfect in de portefeuille van producten en diensten. Een stuk moderne technologie verhuist dus naar Limburg.Bezieler achter OneLab is fotograaf Danny Van der Elst. Als gelauwerd fotograaf in binnen- en buitenland was hij zelf op zoek naar mogelijkheden voor kwalitatieve prints die bovendien de tand des tijds doorstaan, in tegenstelling tot gewone afdrukken die al snel vergelen. Die visie resulteerde in een atelier in het Brusselse. Het toeval bracht Gert Hellinx en Danny Van der Elst samen. Ze zagen al snel de meerwaarde in van een doorgedreven samenwerking.Prints verkleuren nietMet de apparatuur van OneLab wordt er gedrukt op katoenen, zuurvrij papier. Naast hun duurzaam aspect, behouden deze prints levenslang hun kleur. Omdat er met negen verschillende inkten geprint wordt, waaronder vier verschillende soorten zwart, wordt een uitzonderlijk detail bereikt in de afdruk. Deze techniek is het neusje van de zalm in de wereld van hoogwaardige prints op groot formaat. Vanaf nu kunnen alle liefhebbers van een mooie print terecht bij Hellinx Printing, van studenten, (professionele) fotografen tot musea. Zo werkte Hellinx Printing nu al voor enkele grote organisaties, waaronder het Museum M in Leuven.Productlijn fotografieDaarnaast komt met het bedrijf ondernemer fotograaf Danny Van der Elst, samen met nog een medewerker, over naar Hellinx Printing. Binnenkort zal de afdrukapparatuur in een verhuiswagen richting Limburg zitten en een plekje vinden in één van de vestigingen van Hellinx. Danny zal de productlijn rond fotografie - Hellinx Printing leverde reeds afdrukken op kaartjes, canvas en Dibond - verder uitbouwen. Bedoeling is om niet alleen af te drukken, maar ook gericht advies te geven aan de fotografen die een afdruk bestellen.