"Ik vind het een eer om president van deze Europese vereniging te zijn. De papier- en grafische sector hebben enorme inspanningen gedaan op het gebied van traceerbaarheid, recycling en duurzame ontwikkeling. De keuze voor papier is een milieuverantwoorde keuze. Het is belangrijk dat wij onze klanten hierover informeren en dat we onze toegevoegde waarde laten zien," aldus Poncin naar aanleiding van zijn benoeming.

Hervé Poncin is sinds september 2009 Chief Operating Officer bij Antalis. In 2014 werd hij benoemd tot Senior Executive Vice-President bij Sequana, het moederbedrijf van Antalis.

EUGROPA is de Europese Vereniging van Papierhandelaren en vertegenwoordigt 15.000 werknemers met een omzet van 8 miljard euro.

"Ik vind het een eer om president van deze Europese vereniging te zijn. De papier- en grafische sector hebben enorme inspanningen gedaan op het gebied van traceerbaarheid, recycling en duurzame ontwikkeling. De keuze voor papier is een milieuverantwoorde keuze. Het is belangrijk dat wij onze klanten hierover informeren en dat we onze toegevoegde waarde laten zien," aldus Poncin naar aanleiding van zijn benoeming.Hervé Poncin is sinds september 2009 Chief Operating Officer bij Antalis. In 2014 werd hij benoemd tot Senior Executive Vice-President bij Sequana, het moederbedrijf van Antalis. EUGROPA is de Europese Vereniging van Papierhandelaren en vertegenwoordigt 15.000 werknemers met een omzet van 8 miljard euro.