Het Kerel-bierassortiment wordt gebrouwen in Tielrode nabij Temse door Verbeeck-Back-De Cock Brewery (www.vbdck.be). De gedrukte en geprinte communicatie rondom het merk is mooi, origineel en vol humor. Zoals: "UNTOUCHED BY MONKS" met ervoor het doorgestreept woord "TRADITIONAL".

Het digitale printbedrijf Burocad uit Peer, het bedrijf van Mieke Neven, bracht op een evenement van de Arteveldehogeschool in Gent eerder dit jaar, verslag uit over twee opdrachten die het voor de brouwerij uit Tielrode realiseerde: een opvallende POS-display en een beursstand op een horecabeurs waarop het Kerel-bier werd gelanceerd. Burocad is gespecialiseerd in het marketingtechnische aspect van productdesign. Voor de opdrachten werd nauw samengewerkt met het Nederlandse bureau Zware Jongens, dat het volledige designconcept voor de brouwerij ontwikkelde.

Het Kerel-bierassortiment wordt gebrouwen in Tielrode nabij Temse door Verbeeck-Back-De Cock Brewery (www.vbdck.be). De gedrukte en geprinte communicatie rondom het merk is mooi, origineel en vol humor. Zoals: "UNTOUCHED BY MONKS" met ervoor het doorgestreept woord "TRADITIONAL".Het digitale printbedrijf Burocad uit Peer, het bedrijf van Mieke Neven, bracht op een evenement van de Arteveldehogeschool in Gent eerder dit jaar, verslag uit over twee opdrachten die het voor de brouwerij uit Tielrode realiseerde: een opvallende POS-display en een beursstand op een horecabeurs waarop het Kerel-bier werd gelanceerd. Burocad is gespecialiseerd in het marketingtechnische aspect van productdesign. Voor de opdrachten werd nauw samengewerkt met het Nederlandse bureau Zware Jongens, dat het volledige designconcept voor de brouwerij ontwikkelde.