"Het was moeilijk," erkent de parfumeur. "Gedrukt papier heeft een droge en vette geur en dat zijn geurtoetsen waar we niet vaak mee werken." Geza Schön heeft echter een eenvoudige samenstelling gevonden op basis van slechts een handjevol ingrediënten, waaronder ethyllinoleaat (een vet zuur) en enkele houtextracten.

'Paper Passion' wordt aangeboden in een schrijn in de vorm van een uitgehold boek, een ontwerp van Karl Lagerfeld voor wie "de geur van een pas gedrukt boek de aangenaamste geur ter wereld is". Het parfum is online te koop.

"Het was moeilijk," erkent de parfumeur. "Gedrukt papier heeft een droge en vette geur en dat zijn geurtoetsen waar we niet vaak mee werken." Geza Schön heeft echter een eenvoudige samenstelling gevonden op basis van slechts een handjevol ingrediënten, waaronder ethyllinoleaat (een vet zuur) en enkele houtextracten. 'Paper Passion' wordt aangeboden in een schrijn in de vorm van een uitgehold boek, een ontwerp van Karl Lagerfeld voor wie "de geur van een pas gedrukt boek de aangenaamste geur ter wereld is". Het parfum is online te koop.