De Chinese constructeur neemt 'alle brevetten, producttechnologieën, gespecialiseerde machines en voorraden' van Shinohara over. De distributie en ondersteuning van Shinohara in Europa zijn vanaf nu in handen van Printer's SuperStore, de Britse agent van Hans Gronhi. Hans Gronhi is van plan om de productieketens van de persen en de reserveonderdelen naar China te verhuizen.

Tot nu toe was de Chinese constructeur vooral bekend om zijn aanbod kleine persen die vrij geïnspireerd waren op de modellen van Ryobi en Shinohara. Op Ipex 2010 toonde de invoerder Printer's SuperStore een vijfkleurenpers GH525 met het formaat 37,5 x 52 cm. Door de overname van Shinohara kan Hans Gronhi zijn aanbod tot het middelgrote formaat uitbreiden.

Het Chinese bedrijf zal op drupa aanwezig zijn met twee vierkleurenpersen van Shinohara (50 x 70 cm): een Shinohara 79-IV-H (die tot Hans Gronhi S-79 IV-H herdoopt is) en een Shinohara 66 IV-P (Hans Gronhi S-66-IV-P). Wegens plaatsgebrek - de stand was niet voorzien op persen van dat formaat - zullen de persen uit het gamma 70 x 100 cm niet tentoongesteld worden.

De Chinese constructeur neemt 'alle brevetten, producttechnologieën, gespecialiseerde machines en voorraden' van Shinohara over. De distributie en ondersteuning van Shinohara in Europa zijn vanaf nu in handen van Printer's SuperStore, de Britse agent van Hans Gronhi. Hans Gronhi is van plan om de productieketens van de persen en de reserveonderdelen naar China te verhuizen. Tot nu toe was de Chinese constructeur vooral bekend om zijn aanbod kleine persen die vrij geïnspireerd waren op de modellen van Ryobi en Shinohara. Op Ipex 2010 toonde de invoerder Printer's SuperStore een vijfkleurenpers GH525 met het formaat 37,5 x 52 cm. Door de overname van Shinohara kan Hans Gronhi zijn aanbod tot het middelgrote formaat uitbreiden. Het Chinese bedrijf zal op drupa aanwezig zijn met twee vierkleurenpersen van Shinohara (50 x 70 cm): een Shinohara 79-IV-H (die tot Hans Gronhi S-79 IV-H herdoopt is) en een Shinohara 66 IV-P (Hans Gronhi S-66-IV-P). Wegens plaatsgebrek - de stand was niet voorzien op persen van dat formaat - zullen de persen uit het gamma 70 x 100 cm niet tentoongesteld worden.