Het Carton Restaurant is een onderdeel van het Carton King Creativity Park dat volledig van karton is gemaakt. Het restaurant gaat op het vlak van milieu en duurzaamheid wel heel ver. Het hele interieur is van papier of karton gemaakt, behalve het personeel en het voedsel natuurlijk : tafels, stoelen, decoratie, wanden, plafond, borden, tassen, enz. Geperforeerde papieren decoraties vervangen de traditionele lampenkappen en creëren een spel van licht en schaduw. Kinderen en volwassen zijn gek van de vele ornamenten en sculpturen in karton. Het restaurant is een attractie voor toeristen, meer voor het alternatieve design dan voor de kwaliteit van het voedsel.

Het Carton Restaurant is een idee van Huang Fang-liang, General Manager van Chin Tang Paperware dat het park heeft opgericht. Chin Tang Paperware is een papierwarenfabrikant die kartonnen dozen, speelgoed, lampen en puzzels produceert.

De bedoeling achter het park en het restaurant is om de milieuvriendelijkheid en recyleerbaarheid van papier en karton onder de aandacht te brengen. Papier en karton kan na gebruik voor iets anders worden aangewend. En in het geval een object in het restaurant breekt of beschadigd wordt, kan het simpelweg weer worden gerecycleerd. Het Carton King Creativity Park wil bezoekers wijzen op de mogelijkheden van papier en karton, dat voor veel meer dan voor gedrukte producten of verpakkingen kan ingezet worden.

Het Carton Restaurant is een onderdeel van het Carton King Creativity Park dat volledig van karton is gemaakt. Het restaurant gaat op het vlak van milieu en duurzaamheid wel heel ver. Het hele interieur is van papier of karton gemaakt, behalve het personeel en het voedsel natuurlijk : tafels, stoelen, decoratie, wanden, plafond, borden, tassen, enz. Geperforeerde papieren decoraties vervangen de traditionele lampenkappen en creëren een spel van licht en schaduw. Kinderen en volwassen zijn gek van de vele ornamenten en sculpturen in karton. Het restaurant is een attractie voor toeristen, meer voor het alternatieve design dan voor de kwaliteit van het voedsel.Het Carton Restaurant is een idee van Huang Fang-liang, General Manager van Chin Tang Paperware dat het park heeft opgericht. Chin Tang Paperware is een papierwarenfabrikant die kartonnen dozen, speelgoed, lampen en puzzels produceert.De bedoeling achter het park en het restaurant is om de milieuvriendelijkheid en recyleerbaarheid van papier en karton onder de aandacht te brengen. Papier en karton kan na gebruik voor iets anders worden aangewend. En in het geval een object in het restaurant breekt of beschadigd wordt, kan het simpelweg weer worden gerecycleerd. Het Carton King Creativity Park wil bezoekers wijzen op de mogelijkheden van papier en karton, dat voor veel meer dan voor gedrukte producten of verpakkingen kan ingezet worden.