Door gebruik te maken van HP SmartStream Designer heeft het biermerk Dutch IPA duizenden unieke etiketten ontwikkeld. Het biedt horecaondernemingen de mogelijkheid om de omzet te verhogen en om engagement met de doelgroepen op social media te vergroten. Door de unieke nummers (of QR codes), kunnen er ook eenvoudig winacties aan gekoppeld worden.

HP SmartStream Designer werd eerder al gebruikt in toepassingen voor o.a. Coca-Cola, Nutella en Tony Chocolonely.

Dutch IPA is een biermerk met een goed doordacht merkverhaal. Gasten vinden het leuk om nieuwe smaken te ontdekken, maar het is extra leuk als daar een mooi verhaal bij zit dat meteen tot de verbeelding spreekt, staat in het persbericht.

Het maken van unieke etiketten was vroeger een tijdrovende en dure aangelegenheid en dus niet voor kleinere merken toegankelijk. Maar dankzij de Smartstream Designer software en Indigo printers van HP is dat verleden tijd, aldus nog de fabrikant. En verder: voor reclamebureau Cogonez uit Amsterdam was het nu een koud kunstje om met een aantal goede designs oneindig veel varianten snel en voordelig te laten produceren. Wil je exact weten hoe het werkt? Bekijk dan dit filmpje.

Door gebruik te maken van HP SmartStream Designer heeft het biermerk Dutch IPA duizenden unieke etiketten ontwikkeld. Het biedt horecaondernemingen de mogelijkheid om de omzet te verhogen en om engagement met de doelgroepen op social media te vergroten. Door de unieke nummers (of QR codes), kunnen er ook eenvoudig winacties aan gekoppeld worden.HP SmartStream Designer werd eerder al gebruikt in toepassingen voor o.a. Coca-Cola, Nutella en Tony Chocolonely.Dutch IPA is een biermerk met een goed doordacht merkverhaal. Gasten vinden het leuk om nieuwe smaken te ontdekken, maar het is extra leuk als daar een mooi verhaal bij zit dat meteen tot de verbeelding spreekt, staat in het persbericht.Het maken van unieke etiketten was vroeger een tijdrovende en dure aangelegenheid en dus niet voor kleinere merken toegankelijk. Maar dankzij de Smartstream Designer software en Indigo printers van HP is dat verleden tijd, aldus nog de fabrikant. En verder: voor reclamebureau Cogonez uit Amsterdam was het nu een koud kunstje om met een aantal goede designs oneindig veel varianten snel en voordelig te laten produceren. Wil je exact weten hoe het werkt? Bekijk dan dit filmpje.