Bezoekers van de vakbeurs CCE International (van 14 tot 16 maart 2023 in München) zullen op de stand van Highcon kunnen ervaren hoe hun digitale snij- en rilsystemen inspelen op de vraag naar snellere doorlooptijden, voorraadvermindering, verbeterde efficiëntie en vermindering van bottlenecks. Zo bevatten Highcon-systemen AI-gestuurde impositiesoftware om meerdere taken samen te voegen en de productie-efficiëntie op te drijven.

Het Israëlische bedrijf neemt ook deel aan het seminarieprogramma van CCE. Op dinsdag 14 maart presenteert Jürgen Freier, general manager en vp Sales bij Highcon, praktijkcases van verpakkings- en displayconverters die de Highcon-technologie inzetten. Op woensdag 15 maart geeft Freier samen met Michael Weber, director Corporate Strategy and Marketing bij verpakkingsdrukker THIMM Group, een presentatie over het 'Internet of Packs', de digitaliseringsvisie van de Duitse groep.

Bezoekers van de vakbeurs CCE International (van 14 tot 16 maart 2023 in München) zullen op de stand van Highcon kunnen ervaren hoe hun digitale snij- en rilsystemen inspelen op de vraag naar snellere doorlooptijden, voorraadvermindering, verbeterde efficiëntie en vermindering van bottlenecks. Zo bevatten Highcon-systemen AI-gestuurde impositiesoftware om meerdere taken samen te voegen en de productie-efficiëntie op te drijven.Het Israëlische bedrijf neemt ook deel aan het seminarieprogramma van CCE. Op dinsdag 14 maart presenteert Jürgen Freier, general manager en vp Sales bij Highcon, praktijkcases van verpakkings- en displayconverters die de Highcon-technologie inzetten. Op woensdag 15 maart geeft Freier samen met Michael Weber, director Corporate Strategy and Marketing bij verpakkingsdrukker THIMM Group, een presentatie over het 'Internet of Packs', de digitaliseringsvisie van de Duitse groep.