Aan de vooravond van de voorbije drupa had de groep Staples met de Israëlische constructeur Highcon een partnership afgesloten om de hierboven vermelde machine in zes Europese landen te distribueren (Benelux, Spanje, Griekenland en Italië) en er de technische ondersteuning voor te bieden. Plantin zal als opleidings- en demonstratiecentrum voor die landen fungeren.

Op 4 december al begint er bij Plantin een opleiding voor de distributeurs van Highcon. Twee dagen later, op donderdag 6 december, kunnen de klanten van Plantin en Tetterode kennis maken met de machine ter gelegenheid van de adviesnamiddag 'Short Run Packaging'. Inschrijven kan op de website.

Aan de vooravond van de voorbije drupa had de groep Staples met de Israëlische constructeur Highcon een partnership afgesloten om de hierboven vermelde machine in zes Europese landen te distribueren (Benelux, Spanje, Griekenland en Italië) en er de technische ondersteuning voor te bieden. Plantin zal als opleidings- en demonstratiecentrum voor die landen fungeren. Op 4 december al begint er bij Plantin een opleiding voor de distributeurs van Highcon. Twee dagen later, op donderdag 6 december, kunnen de klanten van Plantin en Tetterode kennis maken met de machine ter gelegenheid van de adviesnamiddag 'Short Run Packaging'. Inschrijven kan op de website.