Met ruim 5400 vierkante meter is het nieuwe hoofdkantoor van SCREEN Europe meer dan dubbel zo groot als de huidige locatie in Amstelveen. Meer dan een derde van het nieuwe gebouw zal bestaan uit het SCREEN Inkjet Innovation Center Europe.

"Een showroom en belevingscentrum waar de klanten meer te weten kunnen komen over de toekomst van digitaal inkjetprinten", volgens de Japanse groep.

Het nieuwe hoofdkantoor beschikt naast kantoren, vergaderruimtes en andere faciliteiten ook over magazijnruimte. De verhuizing naar het pand in Aalsmeer gebeurt in drie fasen: het magazijn is al verhuisd, de kantoren verhuizen in december van dit jaar en de showroom volgt in het voorjaar van 2023.

Met ruim 5400 vierkante meter is het nieuwe hoofdkantoor van SCREEN Europe meer dan dubbel zo groot als de huidige locatie in Amstelveen. Meer dan een derde van het nieuwe gebouw zal bestaan uit het SCREEN Inkjet Innovation Center Europe."Een showroom en belevingscentrum waar de klanten meer te weten kunnen komen over de toekomst van digitaal inkjetprinten", volgens de Japanse groep.Het nieuwe hoofdkantoor beschikt naast kantoren, vergaderruimtes en andere faciliteiten ook over magazijnruimte. De verhuizing naar het pand in Aalsmeer gebeurt in drie fasen: het magazijn is al verhuisd, de kantoren verhuizen in december van dit jaar en de showroom volgt in het voorjaar van 2023.