Houston dat ontwikkeld is als een hulpmiddel voor wie in de papiersector en de grafische industrie actief is, biedt een gegevensbank en verschillende werkinstrumenten: PDF-bestanden, rekenmodules, video's, ... Men vindt er meer bepaald presentaties over de verschillende druktechnieken, technische informatie over de papierkenmerken en over eventuele problemen die bij de productie kunnen voorkomen (vervuiling door stof, barsten, enz.), productgegevens, een verklarende woordenlijst, enz.

Houston biedt de geregistreerde gebruikers ook toegang tot een forum dat door experts geanimeerd wordt. Ten slotte fungeert de site ook als een portaal voor de verschillende campagnes en initiatieven van Sappi ('Positivity', 'Ideas that matter', 'Printer of the Year Awards'). Zie www.sappi.com/houston.

Houston dat ontwikkeld is als een hulpmiddel voor wie in de papiersector en de grafische industrie actief is, biedt een gegevensbank en verschillende werkinstrumenten: PDF-bestanden, rekenmodules, video's, ... Men vindt er meer bepaald presentaties over de verschillende druktechnieken, technische informatie over de papierkenmerken en over eventuele problemen die bij de productie kunnen voorkomen (vervuiling door stof, barsten, enz.), productgegevens, een verklarende woordenlijst, enz. Houston biedt de geregistreerde gebruikers ook toegang tot een forum dat door experts geanimeerd wordt. Ten slotte fungeert de site ook als een portaal voor de verschillende campagnes en initiatieven van Sappi ('Positivity', 'Ideas that matter', 'Printer of the Year Awards'). Zie www.sappi.com/houston.