Het gaat om een beta site want de pers is nog niet klaar, commercialisatie zou later dit jaar volgen.

De pers levert volgens HP direct-op-karton offsetkwaliteit op zowel gestreken als ongestreken papierkwaliteiten. De oplossing wordt voorgesteld als een digitaal alternatief voor offsetlaminatie en flexoproductie.

De inkten zijn watergebaseerd en 100 % vrij van UV-reactieve chemie wat volgens HP de pers geschikt maakt voor het bedrukken van voedselverpakkingen.

De single pass HP PageWide C500 print op karton van 1,3 m x 2,5 m aan een maximale snelheid van 75 lineaire meter per minuut. De pers ondersteunt de industriële golfkartonkwaliteiten: van lichte micro-flute tot zware dubbelwandige kartonsoorten.

Het digitaal bedrukken van golfkarton was een item op Drupa 2016 met nog andere pioniers zoals EFI, Durst, Screen en KBA.

Het gaat om een beta site want de pers is nog niet klaar, commercialisatie zou later dit jaar volgen.De pers levert volgens HP direct-op-karton offsetkwaliteit op zowel gestreken als ongestreken papierkwaliteiten. De oplossing wordt voorgesteld als een digitaal alternatief voor offsetlaminatie en flexoproductie.De inkten zijn watergebaseerd en 100 % vrij van UV-reactieve chemie wat volgens HP de pers geschikt maakt voor het bedrukken van voedselverpakkingen.De single pass HP PageWide C500 print op karton van 1,3 m x 2,5 m aan een maximale snelheid van 75 lineaire meter per minuut. De pers ondersteunt de industriële golfkartonkwaliteiten: van lichte micro-flute tot zware dubbelwandige kartonsoorten.Het digitaal bedrukken van golfkarton was een item op Drupa 2016 met nog andere pioniers zoals EFI, Durst, Screen en KBA.