Klanten van LIC Packaging vragen steeds vaker om kleine batches, kortere levertijden en creatieve marketing-campagnes; de HP PageWide C500 komt tegemoet aan deze wensen. De C500 volgt op een recente installatie van de HP Scitex 15500 voor hoogwaardige display-productie.

De inkt op waterbasis in de HP C500 maakt bovendien nieuwe toepassingen mogelijk. Zo kan LIC Packaging met deze inkt op een veilige manier voedselverpakkingen bedrukken, zonder dat daar een tussenverpakking voor nodig is.

De C500 levert een offset-kwaliteit voor een breed aanbod toepassingen, van zowel basic als premium dozen. De pers biedt bovendien een kostenefficiënt digitaal alternatief voor offset lamineren en flexo-productie. De PageWide C500 kan materiaal van verschillende dikte aan, variërend van F flute tot BC dubbelwandige flutes.

Overige specificaties: gebruikt gepatenteerde HP Thermal Inkjet technologie, 1200 dpi resolutie met een miljoen nozzles, tot 75 lineaire meter per minuut, max. kartonvelformaat van 1,32 m (breed) x 2,5 m (lengte).

Klanten van LIC Packaging vragen steeds vaker om kleine batches, kortere levertijden en creatieve marketing-campagnes; de HP PageWide C500 komt tegemoet aan deze wensen. De C500 volgt op een recente installatie van de HP Scitex 15500 voor hoogwaardige display-productie.De inkt op waterbasis in de HP C500 maakt bovendien nieuwe toepassingen mogelijk. Zo kan LIC Packaging met deze inkt op een veilige manier voedselverpakkingen bedrukken, zonder dat daar een tussenverpakking voor nodig is.De C500 levert een offset-kwaliteit voor een breed aanbod toepassingen, van zowel basic als premium dozen. De pers biedt bovendien een kostenefficiënt digitaal alternatief voor offset lamineren en flexo-productie. De PageWide C500 kan materiaal van verschillende dikte aan, variërend van F flute tot BC dubbelwandige flutes.Overige specificaties: gebruikt gepatenteerde HP Thermal Inkjet technologie, 1200 dpi resolutie met een miljoen nozzles, tot 75 lineaire meter per minuut, max. kartonvelformaat van 1,32 m (breed) x 2,5 m (lengte).