De HP Latex 630 serie bevat vier modellen: de HP Latex 630 en HP Latex 630 W (met witte inkt), de HP Latex 630 Print & Cut Plus en de HP Latex 630 W Print & Cut Plus. De serie is uitgerust met een geautomatiseerd voorlaadsysteem en eenvoudige, snelle laad-/ontlaadworkflows. De latexprinters beschikken over een interne opslag tot 10 GB. De HP Pixel Control Technology en nieuwe printkoparchitectuur zorgt voor een prima beeldkwaliteit bij standaardsnelheden van 14 m² per uur. De printers werken met latexinkten op waterbasis die nauwelijks chemicaliën of geuren afgeven. De inkten zijn UL ECOLOGO en EPEAT-gecertificeerd en beschikbaar in kartonnen cartridges.

Web-to-print

"Naast de hardware zijn we ook blijven innoveren op het gebied van diensten en oplossingen, met nieuwe cloud-gebaseerde HP Print OS functionaliteiten die gebruikers die onder tijdsdruk staan de mogelijkheid geven om opdrachten vanaf vrijwel elke locatie te verwerken en te controleren", zegt Daniel Martinez, de general manager HP Large Format.

Verder heeft HP ook een web-to-print oplossing aangekondigd. "HP Print OS Design & eCommerce biedt printproviders een snelle en eenvoudige manier om hun online shop te verbeteren, evenals nieuwe manieren om orders te verwerken en opdrachten te automatiseren", stelt Martinez.

De HP Latex 630 W Print & Cut Plus.
De HP Latex 630 serie bevat vier modellen: de HP Latex 630 en HP Latex 630 W (met witte inkt), de HP Latex 630 Print & Cut Plus en de HP Latex 630 W Print & Cut Plus. De serie is uitgerust met een geautomatiseerd voorlaadsysteem en eenvoudige, snelle laad-/ontlaadworkflows. De latexprinters beschikken over een interne opslag tot 10 GB. De HP Pixel Control Technology en nieuwe printkoparchitectuur zorgt voor een prima beeldkwaliteit bij standaardsnelheden van 14 m² per uur. De printers werken met latexinkten op waterbasis die nauwelijks chemicaliën of geuren afgeven. De inkten zijn UL ECOLOGO en EPEAT-gecertificeerd en beschikbaar in kartonnen cartridges."Naast de hardware zijn we ook blijven innoveren op het gebied van diensten en oplossingen, met nieuwe cloud-gebaseerde HP Print OS functionaliteiten die gebruikers die onder tijdsdruk staan de mogelijkheid geven om opdrachten vanaf vrijwel elke locatie te verwerken en te controleren", zegt Daniel Martinez, de general manager HP Large Format.Verder heeft HP ook een web-to-print oplossing aangekondigd. "HP Print OS Design & eCommerce biedt printproviders een snelle en eenvoudige manier om hun online shop te verbeteren, evenals nieuwe manieren om orders te verwerken en opdrachten te automatiseren", stelt Martinez.