Om nieuwe productietoepassingen mogelijk te maken, voegt HP de nieuwe Jet Fusion 5400 series toe aan het bestaande Jet Fusion-portfolio. Het eerste product in de serie is de HP Jet Fusion 5420W Solution.

"De nieuwe oplossing maakt consistente, hoogwaardige productie van witte onderdelen mogelijk en biedt de voordelen van HP's robuuste Multi Jet Fusion-platform, waaronder industriële betrouwbaarheid, lage kosten per onderdeel en verbeterde voorspelbaarheid van de productie", volgens HP.

Mijlpaal

De eerste klanten die de nieuwe oplossing gebruiken voor de productie van innovatieve witte toepassingen zijn onder meer DI Labs, Prototal Industries en Weerg.

Sinds de aankondiging op Formnext vorig jaar van de mijlpaal van honderd miljoen Multi Jet Fusion-geprinte onderdelen, zijn er in de afgelopen twaalf maanden meer dan zeventig miljoen extra onderdelen geprint.

Om nieuwe productietoepassingen mogelijk te maken, voegt HP de nieuwe Jet Fusion 5400 series toe aan het bestaande Jet Fusion-portfolio. Het eerste product in de serie is de HP Jet Fusion 5420W Solution."De nieuwe oplossing maakt consistente, hoogwaardige productie van witte onderdelen mogelijk en biedt de voordelen van HP's robuuste Multi Jet Fusion-platform, waaronder industriële betrouwbaarheid, lage kosten per onderdeel en verbeterde voorspelbaarheid van de productie", volgens HP.De eerste klanten die de nieuwe oplossing gebruiken voor de productie van innovatieve witte toepassingen zijn onder meer DI Labs, Prototal Industries en Weerg.Sinds de aankondiging op Formnext vorig jaar van de mijlpaal van honderd miljoen Multi Jet Fusion-geprinte onderdelen, zijn er in de afgelopen twaalf maanden meer dan zeventig miljoen extra onderdelen geprint.