Het nieuwe HP PageWide Web Press portfolio - voorheen HP Inkjet Web Presses - is gebaseerd op de HP PageWide Technology. Om de beperkingen van conventioneel hoog volume printen te overwinnen zijn de twee nieuwe 42-inch inkjet web presses - de HP PageWide Web Press T480 HD en T470 HD - uitgerust met HDNA technologie met 2.400 spuitknoppen (nozzles) per inch en ingebouwde nozzle redundancy.

De HDNA inkjetprintkop technologie, is ontworpen voor een betere printkwaliteit en betere prestaties voor publicatie-, direct mail en algemene commerciële printtoepassingen.

In de nieuwe performance modi halen de T480 HD en de T470 HD snelheden tot respectievelijk 244 m/min. en 183 m/min.

Bestaande klanten kunnen upgraden naar de nieuwe technologie om ook te profiteren van de verbeterde kwaliteit en productiviteit van HDNA. Rotomail Italia SpA zal de eerste in de wereld zijn die de HP PageWide Web Press T480 HD zal installeren. Dat gebeurt in de vestiging in Milaan.

Het nieuwe HP PageWide Web Press portfolio - voorheen HP Inkjet Web Presses - is gebaseerd op de HP PageWide Technology. Om de beperkingen van conventioneel hoog volume printen te overwinnen zijn de twee nieuwe 42-inch inkjet web presses - de HP PageWide Web Press T480 HD en T470 HD - uitgerust met HDNA technologie met 2.400 spuitknoppen (nozzles) per inch en ingebouwde nozzle redundancy.De HDNA inkjetprintkop technologie, is ontworpen voor een betere printkwaliteit en betere prestaties voor publicatie-, direct mail en algemene commerciële printtoepassingen. In de nieuwe performance modi halen de T480 HD en de T470 HD snelheden tot respectievelijk 244 m/min. en 183 m/min.Bestaande klanten kunnen upgraden naar de nieuwe technologie om ook te profiteren van de verbeterde kwaliteit en productiviteit van HDNA. Rotomail Italia SpA zal de eerste in de wereld zijn die de HP PageWide Web Press T480 HD zal installeren. Dat gebeurt in de vestiging in Milaan.