De PageWide thermische inkjettechnologie waarbij meer dan 200.000 spuitmondjes op een stationaire printbalk zijn geplaatst die de volledige breedte van de pagina dekt, stelt gebruikers in staat om snel zowel zwart-wit als kleurenprints te produceren zoals bijvoorbeeld tekeningen, plattegronden, architectuurplannen en posters.

Er zijn twee toestellen beschikbaar:

-de 91,4 cm brede HP Designjet T3500 Production eMFP multi-functionele printer beschikt over een scanner en biedt scan-naar-mail mogelijkheden.

-de 106,6 cm brede HP Designjet T7200 Production printer, een grootformaat kleurenprinter die in staat is drie zware mediarollen te verwerken. Hij kan zowel in kleur als zwart-wit op een breed scala van media afdrukken, van schrijfpapier tot glossy fotopapier. Snelheid: tot vier A1-pagina's per minuut; max. printsnelheid: 123,3 m² per uur; tot 600 m printlengte zonder onderbreking. De printer werkt met dye-gebaseerde inkten behalve voor het matte zwart (pigmentinkt) en spuit 6 picoliter inktdruppeltjes. HP ziet een belangrijke markt in de retail-sector die dit toestel kan gebruiken voor het printen van posters.

De HP Designjet T3500 Production eMFP en HP Designjet T7200 Production printer zijn nu beschikbaar met een catalogusprijs vanaf respectievelijk $14.750 en $12.644. De HP Designjet T7200 Production printer is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De PageWide thermische inkjettechnologie waarbij meer dan 200.000 spuitmondjes op een stationaire printbalk zijn geplaatst die de volledige breedte van de pagina dekt, stelt gebruikers in staat om snel zowel zwart-wit als kleurenprints te produceren zoals bijvoorbeeld tekeningen, plattegronden, architectuurplannen en posters.Er zijn twee toestellen beschikbaar: -de 91,4 cm brede HP Designjet T3500 Production eMFP multi-functionele printer beschikt over een scanner en biedt scan-naar-mail mogelijkheden.-de 106,6 cm brede HP Designjet T7200 Production printer, een grootformaat kleurenprinter die in staat is drie zware mediarollen te verwerken. Hij kan zowel in kleur als zwart-wit op een breed scala van media afdrukken, van schrijfpapier tot glossy fotopapier. Snelheid: tot vier A1-pagina's per minuut; max. printsnelheid: 123,3 m² per uur; tot 600 m printlengte zonder onderbreking. De printer werkt met dye-gebaseerde inkten behalve voor het matte zwart (pigmentinkt) en spuit 6 picoliter inktdruppeltjes. HP ziet een belangrijke markt in de retail-sector die dit toestel kan gebruiken voor het printen van posters.De HP Designjet T3500 Production eMFP en HP Designjet T7200 Production printer zijn nu beschikbaar met een catalogusprijs vanaf respectievelijk $14.750 en $12.644. De HP Designjet T7200 Production printer is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten.