Een jaar geleden al kocht Shutterfly een eerste reeks exemplaren van de digitale pers HP Indigo 12000. En onlangs kreeg HP de vraag om een tweede reeks exemplaren te leveren. Die dubbele bestelling is veruit de grootste opdracht die HP Indigo ooit heeft binnengehaald. De nieuwe digitale persen moeten Shutterfly in staat stellen om zijn klanten 'te helpen om producten waar ze van houden, te drukken en te personaliseren' - aldus HP in zijn persbericht

"We merken een opmerkelijke heropleving in de digitale druk. De mensen klikken op spullen die ze leuk vinden, maar drukken die zaken af waar ze van houden. De kracht van de digitale druktechnieken opent nieuwe markten, toepassingen en mogelijkheden voor onze grootste klanten, zoals Shutterfly," verklaarde Enrique Lores, voorzitter van de Imaging & Printing Business van HP inc. HP verklaart het mooie contract door de kracht van de digitale druk: "Die techniek maakt creativiteit en personalisaties mogelijk, vermindert de tijd die nodig is om producten op de markt te brengen, maakt de zaken eenvoudiger, helpt om de kosten te beperken, garandeert dat de kosten niet overschreden worden, enz."

Shutterfly zal zijn nieuwe digitale persen inzetten om uiteenlopende gepersonaliseerde producten en cadeaus van hoge kwaliteit te produceren, zoals fotoboeken, kalenders, briefpapier, ansichtkaarten, souvenirs. De HP Indigo 12000 heeft een drukformaat van 29" (73,66 cm) en kan een ruim gamma dragers bedrukken, o.a. ook synthetisch materiaal, gemetalliseerde dragers, weefsels. De nieuwe persen worden snel geïnstalleerd zodat Shutterfly de jaarlijkse stroom cadeaufoto's voor de feestdagen kan opvangen.

Een jaar geleden al kocht Shutterfly een eerste reeks exemplaren van de digitale pers HP Indigo 12000. En onlangs kreeg HP de vraag om een tweede reeks exemplaren te leveren. Die dubbele bestelling is veruit de grootste opdracht die HP Indigo ooit heeft binnengehaald. De nieuwe digitale persen moeten Shutterfly in staat stellen om zijn klanten 'te helpen om producten waar ze van houden, te drukken en te personaliseren' - aldus HP in zijn persbericht"We merken een opmerkelijke heropleving in de digitale druk. De mensen klikken op spullen die ze leuk vinden, maar drukken die zaken af waar ze van houden. De kracht van de digitale druktechnieken opent nieuwe markten, toepassingen en mogelijkheden voor onze grootste klanten, zoals Shutterfly," verklaarde Enrique Lores, voorzitter van de Imaging & Printing Business van HP inc. HP verklaart het mooie contract door de kracht van de digitale druk: "Die techniek maakt creativiteit en personalisaties mogelijk, vermindert de tijd die nodig is om producten op de markt te brengen, maakt de zaken eenvoudiger, helpt om de kosten te beperken, garandeert dat de kosten niet overschreden worden, enz."Shutterfly zal zijn nieuwe digitale persen inzetten om uiteenlopende gepersonaliseerde producten en cadeaus van hoge kwaliteit te produceren, zoals fotoboeken, kalenders, briefpapier, ansichtkaarten, souvenirs. De HP Indigo 12000 heeft een drukformaat van 29" (73,66 cm) en kan een ruim gamma dragers bedrukken, o.a. ook synthetisch materiaal, gemetalliseerde dragers, weefsels. De nieuwe persen worden snel geïnstalleerd zodat Shutterfly de jaarlijkse stroom cadeaufoto's voor de feestdagen kan opvangen.