De nieuwe pers HP PageWide T700i met een breedte van 1,7 m kan vanaf eind 2023 geïnstalleerd worden en is bestemd om een voordruk op golf- of vouwkarton aan te brengen. De nieuwe, digitale en industriële zeskleurenpers die met inkten op waterbasis werkt, kan volgens de specifieke behoeften van de klant en de markt geconfigureerd worden. Er zijn talrijke opties in lijn beschikbaar, zoals voorbehandelen, vernissen, en de uitvoer in vellen of op rollen. Sommige configuraties kunnen snelheden tot 300 m/min aan. De nieuwe pers zal ook uitgerust worden met de volgende generatie van de thermische inkjetkoppen van HP voor de industriële productie. Volgens HP levert de nieuwe pers een drukkwaliteit die met offsetkwaliteit vergelijkbaar is, en dat bij hoge snelheden. Met de zeskleurenconfiguratie (CMYK + oranje en groen) kan tot 91 procent van de Pantonekleuren gereproduceerd worden.

"Tijdens het ontwerp van de pers T700i hebben we naar de behoeften van onze klanten en de markt geluisterd. Vandaag hebben de verwerkers meer dan ooit een grote flexibiliteit nodig om aan de trends en de dynamische uitdagingen van de markt tegemoet te komen. De digitale productie van verpakkingen blijft immers de verpakkingsketen veranderen", verklaarde Annette Friskopp, de algemeen directeur van HP PageWide Industrial. "De HP 700i stelt klanten in staat om op productiekosten te besparen, om kortere leveringstijden aan te houden en om drukopdrachten met een grotere waarde aan te nemen."

Samenwerking met Koenig & Bauer

De HP PageWide T700i is het tweede persplatform dat in samenwerking met de Duitse constructeur Koenig & Bauer gebouwd is. Ze stapt in de voetsporen van de HP PageWide T1100S, die in 2015 werd gelanceerd. "Koenig & Bauer is een van de belangrijkste constructeurs van traditionele persen in de wereld, met meer dan 200 jaar ervaring in de bouw van persen en in de ontwikkeling van innoverende oplossingen die aan de kwaliteitsverwachtingen van de klanten tegemoet komen", verklaarde Christoph Müller, lid van de raad van bestuur van Koenig & Bauer. "De HP PageWide T700i steunt op het leiderschap en de innovatie van HP op het vlak van thermische inkjettechnologie en werd ontwikkeld om de complementaire technologische troeven van onze bedrijven te bundelen zodat we producenten van verpakkingen een ongeziene flexibiliteit en constante drukkwaliteit kunnen bieden."

De nieuwe pers HP PageWide T700i met een breedte van 1,7 m kan vanaf eind 2023 geïnstalleerd worden en is bestemd om een voordruk op golf- of vouwkarton aan te brengen. De nieuwe, digitale en industriële zeskleurenpers die met inkten op waterbasis werkt, kan volgens de specifieke behoeften van de klant en de markt geconfigureerd worden. Er zijn talrijke opties in lijn beschikbaar, zoals voorbehandelen, vernissen, en de uitvoer in vellen of op rollen. Sommige configuraties kunnen snelheden tot 300 m/min aan. De nieuwe pers zal ook uitgerust worden met de volgende generatie van de thermische inkjetkoppen van HP voor de industriële productie. Volgens HP levert de nieuwe pers een drukkwaliteit die met offsetkwaliteit vergelijkbaar is, en dat bij hoge snelheden. Met de zeskleurenconfiguratie (CMYK + oranje en groen) kan tot 91 procent van de Pantonekleuren gereproduceerd worden."Tijdens het ontwerp van de pers T700i hebben we naar de behoeften van onze klanten en de markt geluisterd. Vandaag hebben de verwerkers meer dan ooit een grote flexibiliteit nodig om aan de trends en de dynamische uitdagingen van de markt tegemoet te komen. De digitale productie van verpakkingen blijft immers de verpakkingsketen veranderen", verklaarde Annette Friskopp, de algemeen directeur van HP PageWide Industrial. "De HP 700i stelt klanten in staat om op productiekosten te besparen, om kortere leveringstijden aan te houden en om drukopdrachten met een grotere waarde aan te nemen."De HP PageWide T700i is het tweede persplatform dat in samenwerking met de Duitse constructeur Koenig & Bauer gebouwd is. Ze stapt in de voetsporen van de HP PageWide T1100S, die in 2015 werd gelanceerd. "Koenig & Bauer is een van de belangrijkste constructeurs van traditionele persen in de wereld, met meer dan 200 jaar ervaring in de bouw van persen en in de ontwikkeling van innoverende oplossingen die aan de kwaliteitsverwachtingen van de klanten tegemoet komen", verklaarde Christoph Müller, lid van de raad van bestuur van Koenig & Bauer. "De HP PageWide T700i steunt op het leiderschap en de innovatie van HP op het vlak van thermische inkjettechnologie en werd ontwikkeld om de complementaire technologische troeven van onze bedrijven te bundelen zodat we producenten van verpakkingen een ongeziene flexibiliteit en constante drukkwaliteit kunnen bieden."