HP heeft voor zijn aanwezigheid op drupa volgend jaar, hal 17 gereserveerd. Die is 8.300 m² groot. Volgens Alon Bar-Shany , vice president and general manager van HP Indigo Division, is HP Indigo na Heidelberg nu de tweede grootste persenfabrikant ter wereld. HP kondigde vorig jaar ook al aan te zullen komen met een eigen 3D-printtechnologie. De fabrikant zal wellicht het drupa-platform gebruiken om zijn technologie van additive manufacturing aan een professioneel publiek voor te stellen.

Heidelberg zal met zijn partners in hal 1 tentoonstellen. De fabrikanten van digitale printsystemen worden net als in 2012 in de hallen 8A en 8B ondergebracht. Landa zal zijn standruimte ten opzichte van 2012 verdubbelen.

HP heeft voor zijn aanwezigheid op drupa volgend jaar, hal 17 gereserveerd. Die is 8.300 m² groot. Volgens Alon Bar-Shany , vice president and general manager van HP Indigo Division, is HP Indigo na Heidelberg nu de tweede grootste persenfabrikant ter wereld. HP kondigde vorig jaar ook al aan te zullen komen met een eigen 3D-printtechnologie. De fabrikant zal wellicht het drupa-platform gebruiken om zijn technologie van additive manufacturing aan een professioneel publiek voor te stellen.Heidelberg zal met zijn partners in hal 1 tentoonstellen. De fabrikanten van digitale printsystemen worden net als in 2012 in de hallen 8A en 8B ondergebracht. Landa zal zijn standruimte ten opzichte van 2012 verdubbelen.