Eind september 2022 introduceerde Scodix de SHD-technologie (Smart High Definition) in de Ultra 6000-pers. Deze digitale pers werd ontwikkeld om veredelingsopties en economische voordelen te bieden. De nieuwe pers Scodix Ultra 6000 met de SHD-technologie is bestemd voor de verpakkingssector en voor drukwerk dat met een hoge resolutie vervaardigd moet worden. De SHD-functie biedt een door een algoritme gestuurd digitaal druksysteem dat een bijzonder hoge precisie mogelijk moet maken bij het vergulden en veredelen van details. Bij Hunkeler stelt Scodix de pers Ultra 6000 SHD aan de uitgeverswereld voor. De focus ligt op de veredelingsoplossingen die de analoge veredelingstechnieken bij B1- en B2-formaten moeten vervangen.

Gepersonaliseerde publicaties

"Deze oplossingen zijn niet alleen rendabeler en productiever, maar bieden drukkers ook een grotere flexibiliteit om uiteenlopende boekomslagen, van het zakformaat tot de indrukwekkendste formaten, te veredelen", zegt Scodix."Wegens de groei van de online handel en de populariteit van gepersonaliseerde publicaties, vraagt de uitgeverssector almaar kleinere oplagen en kortere levertermijnen", zegt Mark Nixon, de EVP Global Sales & Marketing bij Scodix. "Het is duidelijk dat de digitale veredeling een uitstekende oplossing biedt om op die vragen in te spelen. Bovendien kunnen de uitgevers ook hun voordeel doen met de productiviteit, die dankzij het grote formaat van de Scodix Ultra 6000 en de zo goed als onbestaande insteltijden even hoog ligt als die van de analoge systemen."

Eind september 2022 introduceerde Scodix de SHD-technologie (Smart High Definition) in de Ultra 6000-pers. Deze digitale pers werd ontwikkeld om veredelingsopties en economische voordelen te bieden. De nieuwe pers Scodix Ultra 6000 met de SHD-technologie is bestemd voor de verpakkingssector en voor drukwerk dat met een hoge resolutie vervaardigd moet worden. De SHD-functie biedt een door een algoritme gestuurd digitaal druksysteem dat een bijzonder hoge precisie mogelijk moet maken bij het vergulden en veredelen van details. Bij Hunkeler stelt Scodix de pers Ultra 6000 SHD aan de uitgeverswereld voor. De focus ligt op de veredelingsoplossingen die de analoge veredelingstechnieken bij B1- en B2-formaten moeten vervangen. "Deze oplossingen zijn niet alleen rendabeler en productiever, maar bieden drukkers ook een grotere flexibiliteit om uiteenlopende boekomslagen, van het zakformaat tot de indrukwekkendste formaten, te veredelen", zegt Scodix."Wegens de groei van de online handel en de populariteit van gepersonaliseerde publicaties, vraagt de uitgeverssector almaar kleinere oplagen en kortere levertermijnen", zegt Mark Nixon, de EVP Global Sales & Marketing bij Scodix. "Het is duidelijk dat de digitale veredeling een uitstekende oplossing biedt om op die vragen in te spelen. Bovendien kunnen de uitgevers ook hun voordeel doen met de productiviteit, die dankzij het grote formaat van de Scodix Ultra 6000 en de zo goed als onbestaande insteltijden even hoog ligt als die van de analoge systemen."